رسول محمدی اظهار کرد: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و پخت شیرینیهای مخصوص این ماه صنوف غیر قنادی نیز به این شغل روی آورده و به عرضه این محصولات میپردازند.
وی با بیان اینکه توجه به بهداشت این مواد غذایی از الزامات است، تصریح کرد: دستگاههای ذیربط توجه جدی به این موضوع داشته و با فروش این محصول در محلهایی به غیر از قنادیها برخورد کنند.
رئیس اتحادیه قنادان، بستنی و آبمیوهفروشان زنجان با بیان اینکه عرضه و فروش زولبیا و بامیه ویژه ماه مبارک رمضان در بقالیها، کیکپزیها و یا سوپرمارکتها اغلب از سوی افراد سودجویی که به دنبال منفعت خود هستند، صورت میگیرد، گفت: متاسفانه پخت این شیرینیها نه تنها بهداشتی نیست، بلکه بر اساس شیرینیپزی نیز نبوده و برای سلامتی افراد بسیار موثر است.
به گزارش فارس، طبق گزارشهای رسیده و مشاهدات در سطح شهر، بر خلاف بسیاری از مشاغل که در این روزها رونق گرفتهاند، بازار قنادها نه تنها شلوغی ندارد، بلکه اقدامات غیرقانونی سایر واحدها موجب شده که کام قنادان در آستانه ماه مبارک رمضان تلخ شود.
متاسفانه در این ایام عدهای برای کسب سود و منفعت بیشتر، شیرینی را در بقالی و در کنار میوه و ترهبار عرضه میکنند که علاوه بر کسادی بازار، به سلامتی مردم نیز ضربه میزند.
آنچه مسلم است، شیرینیهایی که در این اماکن عرضه میشود، به صورت غیربهداشتی و زیرزمینی و بدون رعایت موارد بهداشتی تهیه شده و مضرات بسیاری برای مصرف کنندگان خواهد داشت.
انتهای پیام/فارس