• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 12 - رمضان - 1446
  • برابر با : Tuesday - 11 March - 2025
1

زنگ احسان نیکوکاری در مدرسه در خرمدره

  • کد خبر : 85326
  • 14 اسفند 1403 - 12:51
زنگ احسان نیکوکاری در مدرسه در خرمدره

جشن نیکوکاری با هدف کمک به خانواده‌های نیازمند و بی ‌بضاعت در آستانه سال نو در تمامی مدارس شهرستان خرم‌دره و به صورت نمادین در آموزشگاه شاهد شاهرخ زنده یاد قاسمی برگزار شد.

 

 

مجتبی نوری فرماندار شهرستان خرم دره در این مراسم با بیان اینکه جشن احسان و نیکوکاری یکی از ویژگی‌های بزرگ و بارز پیامبران و ائمه بوده و در آیات زیادی هم به این امر اشاره شده تا در حد توان و وسع خود از مال و دارایی‌مان به نیازمندان کمک کنیم، اظهار کرد: جشن نیکوکاری فرصتی برای تقسیم محبت و شادی با همنوعان و مردم بی‌بضاعت است.

فرماندار شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه هفته احسان و نیکوکاری فرصت بسیار خوبی است تا در پایان سال خوبی‌ها و نیکی‌هایمان را با دیگران تقسیم کنیم و هر فردی در حد توانش هر کمکی که می تواند به دانش آموزان نیازمند و بی بضاعت انجام دهد، افزود: این فرهنگ و سنت حسنه را باید پاس بداریم و آن را در خود تقویت کنیم.

نوری در ادامه خاطرنشان کرد: کمک به نیکوکاران و حمایت از نیازمندان نباید معطوف به زمان خاصی باشد و همه باید در طول سال از همنوعان خود حمایت کنیم.

وی با اشاره به اینکه هفته احسان و نیکوکاری فرصت بسیار خوبی است تا در پایان سال خوبی‌ها و نیکی‌هایمان را با دیگران تقسیم کنیم و هر فردی در حد توانش هر کمکی که می‌تواند به دانش آموزان نیازمند و بی بضاعت انجام دهد، افزود: این فرهنگ و سنت حسنه را باید پاس بداریم و آن را در خود تقویت کنیم.

رضا اثباتی مدیر آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره هم در این مراسم گفت: در اجرای این سنت حسنه و نیکو، آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه نظام تعلیم و تربیت نقش مهم و اساسی را ایفا می کند.

وی افزود: جشن نیکوکاری امسال در اکثر واحدهای آموزشی با هدف جمع آوری کمک های نقدی دانش آموزان برای هم کلاسی های مستمند و بی بضاعت آنها و با رویکرد گسترش و ترویج فرهنگ انفاق و احسان برگزار خواهد شد.

اثباتی با بیان اینکه در جشن نیکوکاری، جمع‌آوری کمک‌های نقدی در کنار اشاعه فرهنگ احسان و نیکوکاری مدنظر است، افزود: جشن نیکوکاری، تمرین انسان‌دوستی، فرهنگ همدلی، انفاق و ایثار است که باید دانش‌آموزان از همان ابتدای تحصیل در مدرسه فرا گیرند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه انفاق و کمک به نیازمندان در راه خدا همچون صدقات جاریه است که انسان را به مقام های والای الهی هدایت می کند، افزود: انفاق در راه خداوند و کمک به مستمندان در واقع کمک به خداوند متعال است و کمک به مستمندان را خداوند دریافت کرده و اجرش را مستقیماً به انفاق کننده می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا یوسفی مسؤل زکات شهرستان خرم‌دره نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم کمک به نیازمندان اظهار کرد: کمک به نیازمندان و دستگیری از آنها در فرهنگ اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و این مهم باید روز به روز در جامعه گسترش پیدا کند.

در این مراسم همزمان با سراسر کشور زنگ احسان و نیکوکاری توسط فرماندار شهرستان خرم‌دره نواخته شد و شرکت کنندگان در جشن نیکوکاری کمک‌های خود را به صندوق های مستقر درمراسم جشن نیکوکاری انداختند.

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=85326

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.