فرماندهی انتظامی استان زنجان، با اشاره به اینکه زنجان در حوزه مواد مخدر صنعتی پاک ترین استان است ، ارتقای آگاهی خانواده هاو جوانان را مورد تأکید قرار داد.
سردار علیرضا صالحی ، افزود: استان زنجان خوشبختانه در حوزه مواد مخدر صنعتی جزو استانهای امن کشور است.
وی، با اشاره به اینکه معتادان کارتن خواب و ولگرد افرادی حادثه ساز هستند و آسیب های اجتماعی را به جامعه تحمیل می کنند اظهار داشت: در این خصوص نیروی انتظامی در سالجاری برخورد با این افراد را در اولویت های مهم کاری خود قرار داده است.
وی اظهار داشت: باید خانواده ها باآسیبهای مصرف مواد مخدر صنعتی آشنا شوند و در این میان باید دستگاههای فرهنگی تمهیدات لازم را در دستور کار قرار دهند.
فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: اصلی ترین اطلاع رسانی تبعات سوء مواد مخدر صنعتی و سنتی را کمیته پیشگیری شورای مواد مخدر استان برعهده دارد و بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی در رده های بعدی هستند.
سردار صالحی با اشاره به اینکه هم اکنون توزیع و مصرف موادمخدر صنعتی در حال افزایش است گفت: در این میان باید خانواده ها وجوانان به خوبی آگاهی سازی شوند.
وی در ادامه یادآور شد: در مصرف مواد مخدر سنتی احتمال بازگشت مجدد فرد به کانون خانواده و جامعه وجود دارد ولی متاسفانه امکان بازگشت در مواد مخدر صنعتی وجود ندارد.
فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان ، به کشف قتلهای سال گذشته اشاره کرد و افزود: تمام قتلهایی که در سالهای گذشته در استان رخ داده توسط باز پرسان ۱۰۰ درصد کشف شده است.
سردار صالحی ، مقابله با انواع سرقت را از دیگر برنامه های مهم نیروی انتظامی استان در سال جاری عنوان کرد.
وی، مردم را پشتوانه محکمی برای پلیس یاد کردو گفت: مردم با اعتمادو همکاری که با پلیس می کنند در تحقق ماموریت های پلیس بسیار مثمر ثمر هستند بنابراین مردم باید همکاری خود با را پلیس بیشتر کنند.
منبع:مهر