بازیگر سریال پژمان درمورد گل نزدن مدافعان سرشناس دچار اشتباه شد.
به گزارش نامه، پژمان جمشیدی مهمان این هفته برنامه ۹۰ بود و در مورد دوران فوتبال خود و همچنین بازی در سریال پژمان مطالبی را بیان کرد.
وی در توجیه کم گل زدن خود و داشتن تنها یک گل ملی گفت: کم گل زدن مدافعان امری طبیعی است. من فکر نمی کنم خسرو حیدری گل ملی داشته باشد ضمن اینکه دنی آلوز هم گل ملی ندارد.
جمشیدی در حالی عنوان کرد که آلوز گل ملی ندارد که این مدافع برای برزیل گلزنی کرده است و جالب اینکه یکی از گل هایش را نیز در دیدار با تیم ملی ایران از روی یک ضربه کاشته به ثمر رساند!
وی در بخشی دیگر از صحبت هایش از انجام ۲۱ بازی ملی صحبت کرد که کمی بعد مشخص شد وی تنها ۱۵ بازی ملی انجام داده است!
وای عجب …
کلک است
بلا است
قرم.ته
یه جای هم بعد ازاین که بازی فولاد با تراکتور را نشان ددن . آقای عادل به پژمان گفت چیزی گفتی پژمان گفت نه شا یعه سازی نکن !
دوست دارم به فهم پژمان چی به عادل گفت