به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان در جمع زائران علی بن موسی الرضا(ع) در حرم مطهر این امام همام(ع)، با اشاره به مشکلاتی که بر اثر بی دینی دامن گیر کشورهای بسیاری شده است اظهار داشتند: علم هرگز نمی تواند جای دین را بگیرد و علوم مادی به تنهایی نمی توانند عهده دار برپایی خیمه زندگی انسان باشند. امروز با وجود گسترش علم، شاهد جنگ، خونریزی، کشتار و بی رحمی در جهان هستیم.
این استاد حوزه علمیه با هشدار درمورد گسترش عقاید و افکار وهابیت، خطاب به مردم و مسئولین گفت: وهابیت در جامعه در حال نفوذ است و با پول های بادآورده عربستان سعودی بهترین زمین ها و ساختمان ها را مالک می شوند و در صدد تغییر نظام جمعیتی کشور و افزایش تعداد هم مذهبان خود هستند.
وی با بیان این که “نفوذ وهابیت در کشور جدی است و برخی از مردم و مسئولان ما غافلند” تاکید کرد: عدم مراقبت باعث نفوذ و تسلط وهابیت بر جامعه ما خواهد شد.
رییس مرکز دارالعرفان شیعی یادآورشد: آمار امروز برخی از روستاها و شهرها که زمینه چنین تغییری را داشته اند در مقایسه با قبل این مطلب را صراحتا هشدار میدهد که وهابیت خطری جدی برای کشور و جوانان و جامعه ما است.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان درمورد نفوذ فرهنگی این فرقه ضاله تصریح کرد: نمونه های بسیاری از این موضوع در طول تاریخ داریم همانند “تسلط صهیونیست های اروپایی از طریق همین روش در فلسطین” که با خرید زمین های مرغوب با چند برابر قیمت، بخش وسیعی از این سرزمین را مالک شده اند.
وی اضافه کرد: نفوذ فرهنگی وهابیت از طریق عوامل دست نشانده داخل کشور و فرستادن مبلغان بسیاری به جنوب تا شمال ایران، مطلبی محسوس است که برخی گوش و چشم خود را بر آن بسته اند و یا در خواب غفلتند.
این استاد اخلاق با بیان این که “شیعه غیرتمند و متعصب واقعی که عقاید او ریشه در قرآن و علوم آل الله دارد در هیچ زمانی گرایش به هیچ فرقه ای نداشته است” علت برخی از تغییرات جمعیتی مذکور را ناشی از فقر مادی توصیف کرده و گفت: مطلب بسیار قابل توجه این که بخشی از نفوذ وهابیت ارتباط به موضوع فرهنگی نداشته و در نقاطی از کشور با حربه مادی و تطمیع قشر ضعیف، کار تبلیغی و ترویجی انجام می دهد که برای رفع این معضل تدبیر جدی مسئولان کشور را می طلبد.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان در پایان “تقویت مبانی دینی و اعتقادی در بین اقشار مختلف” و “ارائه مباحث ناب شیعی به زبان روز” را از جمله ضرورتهای امروز ایران اسلامی برشمردند.
انتهای پیام/