مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان گفت: حوزه خیرین کتابخانهساز استان زنجان ۴۰۰ درصد رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، محمد ربیعاحمدخانی ظهر امروز در نخستین جشنواره کشوری خیرین کتابخانهساز استان زنجان اظهار کرد: ۷۴ باب کتابخانه عمومی در استان زنجان فعالیت میکند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد چهار کتابخانه عمومی توسط خیرین احداث شده است، افزود: کتابخانه مسجدالسادات شهرستان ابهر و کتابخانه حسینیه اعظم زنجان با یک هزار متر مربع زیربنا جزو این کتابخانهها است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان با اشاره به اینکه کتابخانه خیرساز حاجاحمد مهدوی یکی از کتابخانههای فعال و موفق زنجان است، گفت: این کتابخانه شبانهروزی توسط طاهره مهدوی فرزند مرحوم حاج احمد مهدوی احداث شده است.
وی با اشاره به اینکه کتابخانه دیگری توسط اصغر عزیزی خیر کتابخانهساز استان در هفته دولت افتتاح شد، افزود: همچنین کتابخانه دکتر مصلینژاد در شهرک گلشهر کاظمیه زنجان در ماه گذشته کلنگ زنی شده است.
احمدخانی مساحت این کتابخانه را ۷ هزار متر مربع اعلام کرد و گفت: مساحت زیربنای این کتابخانه ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع است.
وی ادامه داد: کتابخانه دکتر مصلینژاد گلشهر کاظمیه با ۳.۵ میلیارد تومان اعتبار در حال احداث است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان با بیان اینکه کتابخانه خیرساز دیگری در مراحل تهیه پروانه ساخت برای احداث است، گفت: خیرین فعالیتهای خوبی در حوزه ساخت کتابخانههای عمومی دارند.
وی با اشاره به اینکه خیرین کتابخانهساز استان زنجان توجه ویژهای به این حوزه دارند، تصریح کرد: استان زنجان در ساخت کتابخانه ۱۰۶ درصد رشد داشته است.
احمدخانی با بیان اینکه در حوزه زمین ۹۰ درصد رشد و صندلی ۲۲ درصد رشد داشته است، افزود: اعضا ۲۲۹ درصد، خیرین استان ۴۰۰ درصد، کتابخانههای سیار ۴۰۰ و بخش نابینایان ۱۰۰ درصد داشته است.
وی با بیان اینکه استان زنجان برای رسیدن به سند چشمانداز ۱۴۰۴ در حوزه کتاب و کتابخوانی فاصله بسیاری دارد، گفت: با توجه به این چشم انداز برای هر ۱۰۰ نفر باید هشت متر کتابخانه وجود داشته باشد که هم اکنون در استان برای هر نفر سه متر فضا وجود دارد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان با بیان اینکه باید تعداد کتابخانههای استان به ۱۰۷ باب افزایش یابد، تصریح کرد: این موضوع محقق نمیشود مگر اینکه خیرین نهاد کتابخانههای استان زنجان را در این امر مهم یاری کنند.
وی با اشاره به اینکه ۹۳۵ روستای دارای سکنه در استان زنجان وجود دارد، گفت: ۲۵ کتابخانه عمومی در روستاهای استان زنجان وجود دارد که فقط سه درصد روستاها را زیر پوشش قرار داده است.
انتهای پیام/