• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 2 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Tuesday - 3 December - 2024
9

“ظرفیت” اصلاح طلبان در تحمل یک رای مخالف/ از تهدید فیزیکی تا اخراج از حزب

  • کد خبر : 2821
  • 19 شهریور 1392 - 7:24
“ظرفیت” اصلاح طلبان در تحمل یک رای مخالف/ از تهدید فیزیکی تا اخراج از حزب

پس از انتخاب محمدباقر قالیباف به عنوان شهردار تهران، حزب “اسلامی کار” متعلق به اصلاح طلبان حکم اخراج الهه راستگو را تلفنی صادر کرد. به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، ماجرا از آنجا شروع شد که «الهه راستگو» و «احمد دنیامالی»که با لیست اصلاحات وارد شورای شهر شده بودند، در مرحله آخر رای گیری برای […]

پس از انتخاب محمدباقر قالیباف به عنوان شهردار تهران، حزب “اسلامی کار” متعلق به اصلاح طلبان حکم اخراج الهه راستگو را تلفنی صادر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، ماجرا از آنجا شروع شد که «الهه راستگو» و «احمد دنیامالی»که با لیست اصلاحات وارد شورای شهر شده بودند، در مرحله آخر رای گیری برای انتخاب شهردار، رای خود را به قالیباف دادند. همین رای دادن به قالیباف از سوی راستگو کافی بود تا موج حمله به وی و دیگر عضو شورای شهر (که البته چهره ای نزدیک به قالیباف محسوب می شد) آغاز شود.

هجمه سنگین و ناجوانمردانه اصلاح طلبان به خانم الهه راستگو در حالی آغاز شد که آنها همواره ادعای اخلاق مداری و پایبندی به اصول اخلاقی را دارند.
فواد صادقی، روز دوشنبه در مطلبی درباره رای گیری دیروز شورای شهر تهران برای انتخاب شهردار نوشته است: “در مجموع، فرایند انتخاب شهردار تهران نشان داد نوع جدیدی از رقابت سیاسی بر فضای اصلاح طلبان حاکم شده است و آن، افزایش میزان تحمل وخویشتنداری، عقلانیت در عین پایبندی به اصول اخلاقی می باشد که اگرچه در مقایسه با انتخابات ریاست جمهوری نتیجه ای متفاوت را به همراه داشت، اما به هرتقدیر باختی شرافتمندانه بود ودر جریان انتخاب شهردار برخلاف رویه حاکم، تهدید و تطیمعی صورت نگرفت، پولی پرداخت نشد و اصول حرفه ای و اخلاقی سیاست ورزی پاس نگه داشته شد. این سنت اگرچه در حساب کوتاه مدت در برابر قدرت به حساب نمی آید، اما در درازمدت بر سرمایه اجتماعی اصلاح طلبان خواهد افزود واز حافظه عمومی زدوده نخواهد شد.”
صادقی پیش از این همچنین طی مطلبی در روزنامه آرمان مدعی “ظرفیت پایین گروهی از حامیان شهردار فعلی تهران در برابر انتقادات” شده بود. این در حالی است که نگاهی به انتقادات و تهدیداتی که نسبت به خانم راستگو شده است، به وضوح بیانگر میزان “ظرفیت” اطلاح طلبان است. این نوع برخوردهای زننده با یک نماینده به نوعی مخالفت با شأن نمایندگی و آزادی حق رای محسوب می شود و رویکردی مستبدانه را به ذهن متبادر می کند.
برخی گزارشها حاکی از آنست که روز یکشنبه بعد از آشکار شدن آراء، الهه راستگو به صورت تلفنی چندین بار تهدید به ضرب و شتم شد، چنانکه مجبور شد تا ساعت ۱۶ در ساختمان شورای شهر بماند و شورای شهر هم برای وی محافظ تعیین کرد. همچنین خانم راستگو و دختر وی تهدید به حمله فیزیکی شده اند.
شایان ذکر است که این رفتار اصلاح طلبان خشمگین از شکست محسن هاشمی از قالیباف، مصادره مطالبات شهروندان به نفع یک جریان سیاسی محسوب می شود. شهر تهران با انبوهی از مشکلات و مسائل عمرانی و اجتماعی اگر با مسائل سیاسی آغشته شود، موجبات به حاشیه رفتن دغدغه های مردم و در متن قرار گرفتن خواسته های احزاب و گروههای سیاسی فراهم می گردد.
همچنین اطلاح طلبان خانم راستگو را در اقدامی عجیب تهدید به اخراج از حزب اسلامی کار کردند. این نوع برخورد پلیسی نیز ناکارآمدی احزاب جناح اصلاح طلب را نمایان می سازد.
محمد مهدی تندگویان، عضو اصلاح طلب شورای اسلامی شهر تهران درباره اخراخ راستگو از حزب اسلامی کار کقته است:: اخراج راستگو قطعی است. این اخراج هیچ ربطی به موضوعات سیاسی ندارد بلکه به این دلیل است که وقتی یک نفر با یک لیستی در انتخابات شرکت می‌کند و با رای آن لیست وارد شورای شهر می‌شود باید اخلاق حزبی را رعایت کند. ما هفته گذشته رای ایشان به آقای چمران را نادیده گرفتیم زیرا فکر کردیم به اخلاق حزبی و تعهدات خود پایبند هستند اما وقتی دیروز در جریان انتخاب شهردار نشان دادند که اینطور نیست باید تصمیمی درباره ایشان گرفته شود.
فرج کمیجانی، دبیر فراکسیون اصلاح‌طلبان شورای چهارم تهران درباره خانم راستگو گفته است:  الهه راستگو که به عنوان کاندیدای اختصاصی حزب اسلامی کار با اصرار فراوان دبیر کل آن حزب در لیست اصلاح طلبان قرار گرفت، بدون توجه به قواعد تشکیلاتی بر اساس منافع و سلیقه شخصی خودش به قالیباف رای داد  و به مجموعه اصلاح طلبان خیانت کرد.
لازم به ذکر است که نادیده گرفتن نقاط قوت و خدمات شهردار سابق با هدف سیاسی، خطرات زیادی را برای نظام مدیریتی کشور ایجاد می کند و خود به نوعی مقدمات حذف افراد شایسته و جایگزینی نفرات صرفا خودی را به همراه دارد و این خط بطلان کشیدن بر روی یکی از مولفه های مهم مردمسالاری یعنی شایسته سالاری است که اتفاقا از شعارها و ادعاهای گروههای اصلاح طلب در سالهای اخیر بوده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=2821

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.