• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 13 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 14 November - 2024
22

حجامت غیر اصولی نکنید

  • کد خبر : 1193
  • 01 شهریور 1392 - 11:14
حجامت غیر اصولی نکنید

یک پزشک طب سنتی معتقد است: حجامت غیر اصولی عوارض غیر قابل جبران به دنبال دارد. دکتر نادر محمدیان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، توضیح داد: در این شرایط باید مردم هوشیار باشند و برای حجامت باید نزد پزشکانی مراجعه کنند که دارای دانش و تجربه کافی پیرامون حجامت دارند، زیرا حجامت بی جا […]

یک پزشک طب سنتی معتقد است: حجامت غیر اصولی عوارض غیر قابل جبران به دنبال دارد.

دکتر نادر محمدیان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، توضیح داد: در این شرایط باید مردم هوشیار باشند و برای حجامت باید نزد پزشکانی مراجعه کنند که دارای دانش و تجربه کافی پیرامون حجامت دارند، زیرا حجامت بی جا و غیر اصولی نه تنها سبب درمان نمی شود بلکه عدم تعادل در سیستم داخلی بدن ایجاد کرده و عواقب بدی به دنبال دارد.

وی افزود: در طب سنتی بر اساس مزاج ها و طبع های چهار گانه ( دموی، بلغمی، صفراوی و سوداوی) از داروهای گیاهی، رژیم غذایی و حجامت و دیگر روش ها در بهبود بیماری ها بهره می گیرند. هدف اصلی طب سنتی، متعادل سازی طبع هاست.

محمدیان با اشاره به بیماری های قابل درمان با حجامت، افزود: حجامت برای درمان بیماری های تصلب شرایین، گرفتگی عروق، غلظت خون بالا، اوره، واریس، دیابت در شرایط خاص و آلرژی بوسیله تحریک سیستم ایمنی کاربرد دارد.

وی خاطرنشان کرد: حجامت به تنهایی درمانگر نیست و نیازمند آن است که درمان از طریق داروهای گیاهی، غیرگیاهی و رژیم غذایی که توسط پزشک تجویز شده است، توام باشد.

محمدیان یادآور شد: حجامت دارای سابقه چند هزار ساله است که علاوه بر این که مورد تایید پیامبر اکرم (ص) است، ابوعلی سینا نیز در کتاب “قانون”، حجامت را از ارکان درمان دانسته است.

این پزشک طب سنتی عنوان کرد: امکان انجام حجامت برای هر فرد از سن ۴ ماهگی تا ۸۰ سالگی بر حسب تشخیص پزشک و بر حسب نوع بیماری ۶ ماه یک بار تا ۲سال یک بار امکان پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: عمق خراش در حجامت از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر عمق خراش زیاد باشد باعث کم خونی می شود و اگر سطحی باشد حجامت فایده ای ندارد.

محمدیان افزود: هم زنان و هم مردان مشتریان این نوع درمان هستند اما آقایان بیشتر از این روش درمانی بهره می برند و حجامت برای خانم ها با توجه به اهمیت ذخایر خونی با وسواس خاصی انجام می شود.

وی ادامه داد: مناسب ترین زمان حجامت در ماه ربیع الاول و روزهای ۱۷، ۲۰ ،۲۱، ۲۳، ۲۷ و هنگام صبح تا قبل از غروب آفتاب است اما برای حجامت زمان خاصی مطرح نیست و پزشک می تواند با تشخیص خود برای درمان بیماری در هر فصل و زمانی اقدام کند.

  منبع : ایسنا
لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=1193

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.