به گزارش نبض سحر، «علیرضا اسداللهی» ، با بیان اینکه زعفران یکی از محصولات کمتوقع آبی است، اظهار کرد: سالهای سال است این محصول در شهرستان خرمدره به صورت قطعات کوچک و باغچهای کشت میشود.
وی با اشاره به اینکه گرایش کشاورزان شهرستان به کشت محصولاتی که به آب فراوان نیاز دارند زنگ خطر کاهش سطح آبهای زیرزمینی شهرستان را با توجه به بحران کمآبی به صدا در آورده است، خاطرنشان کرد: تغییر الگوی کشت مستلزم فرهنگسازی است.
اسداللهی با بیان اینکه طی بررسیهای صورت گرفته مشخص شد این محصول قابلیت کشت در شهرستان خرمدره را دارد، تصریح کرد: هماکنون سطح زیر کشت این محصول در شهرستان ۱٫۲ دهم هکتار است.
این مسئول با تأکید بر ضرورت ترویج کاشت محصول زعفران در شهرستان با توجه به بحران آبی موجود و کاهش سفرههای آب زیرزمینی در شهرستان، تصریح کرد: پیشبینی میشود سطح زیر کشت این محصول در شهرستان تا ۵ برابر افزایش یابد.
اسداللهی با بیان اینکه در راستای ترویج کشت این محصول کلاسهای ترویجی برای کشاورزان شهرستان برگزار شده و گواهینامه دورهها نیز به شرکتکنندگان اعطا میشود، افزود: ارائه نظرهای کارشناسی از زمان کاشت تا برداشت و نیز در تهیه بذر مناسب، از دیگر حمایتهای جهاد کشاورزی از این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمدره با تأکید بر اینکه بهرهگیری کشاورزان از نظرات کارشناسان جهادکشاورزی باعث تولید محصول سالم و باکیفیت میشود، یادآور شد: هماکنون محصول زعفران تولید شده در شهرستان از کیفیت خوبی برخوردار است و اغلب در خود شهرستان به فروش میرسد.
انتهای پیام
ایسنا