به گزارش نبض سحر، تقی نصیری در جلسه شورای فرعی مبارزه با موادمخدر شهرستان خرمدره با تاکید بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای سازمانهای مردنهاد در حوزه مبارزه با موادمخدر، اظهار کرد: متاسفانه نقش سازمانهای مردمنهاد در حوزه مبارزه با موادمخدر در کشور ما مورد غفلت واقع شده است و موفقیت آنچنانی در بهرهگیری از این سمنها در این حوزه وجود نداشته است.
وی با تاکید بر اینکه خاکریزهای سوداگران مرگ هر روز به خانوادهها نزدیکتر میشود، عنوان کرد: اعتیاد مختص به فرد خاص یا سن خاصی نیست و اگر همه ما در این راه گامهای اساسی برنداریم دامنه آن ممکن است خانوادههای ما را نیز درگیر کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان با اشاره به اینکه حداقل ۸۰ درصد از بهبودیافتگان دوباره به چرخه اعتیاذ باز میگردند، عنوان کرد: آنچه که برخی مراکز و افراد از آن به عنوان اقدام به ترک اعتیاد یاد میکنند اعتیاد را رفع نمیکند، بلکه فقط مصرف آن را به طور موقت قطع میکند.
وی با تاکید بر اینکه دولت از تمام توان خود در حوزه مبارزه با موادمخدر استفاده میکند، اظهار کرد: اگر نتیجه این اقدامات ملموس نیست به این علت است که در همه حوزهها از ظرفیت خیرین بهره گرفته میشود ولی دستاندرکاران مبارزه با موادمخدر در کشور ما هنوز به زبانی که بتوانند خیرین را مجاب به ورود به این حوزه کنند تسلط پیدا نکردهاند.
نصیری با بیان اینکه خط ملی مشاوره اعتیاد برای اکثر خانوادهها بهویژه در شهرستانها ناشناخته است، تصریح کرد: شماره تماس ۰۹۶۲۸ متعلق به خط ملی مشاوره اعتیاد است که متاسفانه برای اکثر خانوادهها بهویژه در شهرستانها ناشناخته است، پشت این خط ها مشاورانی هستند که میتوانند تماسگیرندگان را به بهترین نحو راهنمایی کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان زنجان با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم چهره استان عاری از وجود معتادان متجاهر شود، یادآور شد: منظور از معتاد متجاهر معتادی است که خانواده ندارد و شبها را در بیرون از خانه میگذراند.
نصیری با تاکید بر اینکه آموزش رکن اساسی پیشگیری از اعتیاد در جامعه است، یادآور شد: باید تلاش شود آموزشهای چهره به چهره که نقش موثری در آگاهسازی افراد دارد، بیشتر شود.
انتهای پیام /