گرویر یکی از بهترین پنیرهای سوئیسی جهان است که معروفیت زیادی داشته و برای بسیاری دیدن نحوه ساخت آن اهمیت زیادی دارد.
در اواسط اکتبر در غرب سوئیس و بعد از پایان فصل چرای گاوها، شیر منطقه گرویر در سوئیس جمع آوری می شود.
برای درست کردن پنیر گرویر، بومی ها از اواسط ماه می سخت دست به کار می شوند. یکی از خانوادههای سازنده این پنیر خانواده میوریت است که نسل پنجم آنها در ارتفاعات آلپ، همچنان به ساخت پنیر مشغول هستند. سالانه تولید آنها به ۲۰۰ قالب ۲۵ تا ۴۰ پوندی می رسد.
رساندن درجه حرارت شیر به ۳۴ درجه و اضافه کردن مایع پنیر و … و افزودن نمک و رساندن درجه به ۴۳ و قالب گیری و قرار دادن آن به مدت دست کم ۶ ماه از کارهایی است که روی فراوری پنیر صورت می گیرد.
این پنیر بعد از اینکه شیر منعقد شد آب آن را جدا کرده و بقایای آن را با افزودن نمک و فشار دادن آن به صورت قالبهای ۶۰ سانتی درست می کنند. حدود ۱۰ ماه آن را در همین وضعیت نگه داشته و بعد راهی بازار می کنند. پنیر گرویر طعم ملایمی داشته و به اصطلاح مشتری پسند است.
با سلام و احترام
بخاطر اینکه از نوشتن اسم خودم خودداری کردم عذرخواهی می کنم چون شرایط طوری است که ما نیروهای قراردادی حق نفس کشیدن هم نداریم چه برسد به اظهار نظر.
برادر گرامی خواهش که این حقیر دارد این است که در خصوص ماده ۳۰ بخشنامه جدید معاونت توسعه ریاست جمهوری(۲۰۰/۹۳/۹۷۵۷ مورخ ۱۹/۷/۹۳)که عنوان می دارد پیمانی شدن کارکنان قراردادی که دارای کارنامه استخدام ادواری و کد شناسه هستند بلامانع است.
پیگیری فرمائید
مدارک ما کارکنان قراردادی وزارت تعاون کار جهت اقدام به وزارتخانه ارسال گردیده ولی متاسفانه تا کنون هیچ خبری نیست.
خواهشمند است موضوع همانند خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)در سایت شما منعکس شود و در صورت امکان پیگیری فرمایئد.
با تشکر
قراردادی