به گزارش نبض سحر، علی رضا اسداللهی گفت: در بازدید از مزارع لوبیا شهرستان خرم دره که به روش تیپ کشت شده بود بر مباحثی همچون شناسایی ارقام مقاوم و متحمل به تنش های محیطی در محصول لوبیا، توسعه کشت حبوبات به خصوص حبوبات دیم از قبیل نخود انتظاری جهت بهره برداری بیشتر از رطوبت محیط و خود اتکایی در بذور حبوبات در منطقه و رعایت مصرف بهینه آب در محصولاتی از قبیل لوبیا از طریق اجرای آبیاری های میکرو همانند تیپ مورد تاکیدکرد.
وی افزود: در راستای کاهش مصرف آب در تولید محصول لوبیا و همچنین شناسایی ارقام مقاوم و متحمل به انواع تنش های محیطی در حال حاضر ۱۲ رقم و لاین لوبیا در شهرستان خرم دره کشت شده که پس از برداشت و انجام بررسی های لازم، ارقام مناسب برای کشت گسترده به کشاورزان منطقه معرفی خواهد شد.
این مسئول با اشاره به کشت انواع حبوبات از جمله لوبیا، عدس و نخود در سطح شهرستان خرم دره، تصریح کرد: امسال دو محصول نخود و عدس در شهرستان هر کدام سطح ۳۰۰ هکتاری را به خود اختصاص داده اند و سطح زیر کشت لوبیا نیز امسال به ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار می رسد.
وی از برداشت ۶ هزار و ۷۵۰ تن لوبیا طی سال جاری در شهرستان خرم دره خبر داد و گفت: امسال کشاورزان این شهرستان موفق به برداشت ۱۳۵ تن عدس و ۱۳۵ تن نخود از سطح مزراع خود می شوند.
انتهای پیام/ ن