کارخانه سهند زنجان بعد از دو ماه افتتاحیه توسط معاون اول رئیس جمهور به دلیل مشکلات فروش و عدم بازار مناسب تعطیل شد.
برخی از کارخانههای زنجان با مشکلات بازار مواجه هستند و سیر فعالیت خود را به سمت تعطیلی طی میکنند.
انگار مشکلات کارخانههای زنجان تمام شدنی نیست و با تعطیلی هر کارخانه به تعداد بیکاران زنجانیها افزوده میشود و این کار مسئله اشتغال را با مشکل مواجه کرده است.
درب هر کارخانهای که بسته میشود تعدادی بیکار به جامعه ما تزریق میشود و با بسته شدن درب کارخانه ریخته گری سهند زنجان ۷۰۰ کارگر بیکار زنجانی نیز بلاتکلیف شدند.
با این وجود نان آور ۷۰۰ خانوار زنجانی خانه نشین شدند و باید در پی کار دیگری باشند تا محتاج نشوند و امرار و معاش خود را تامین کنند.
حرف و حدیث از نامناسب بودن وضعیت کارخانه روغن نباتی زنجان نیز به گوش میرسد و به احتمال زیاد همانند مشکلات کارخانه سهند نیز گریبانگیر کارخانه روغن نباتی را هم بگیرد.
شرکت ریختهگری پیوسته سهند که توسط اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد منشا سرمایهگذاری خارجی(چینی) و به منظور ایجاد قطب زنجیره فولاد اقدام به اجرای طرحهای کنستانتره سنگآهن، آهن اسفنجی و شمش چدن کرده بود که با ابراز تاسف این کارخانه به دلیل مشکلات در حالت سکوت به سر میبرد.
کارخانه ریختهگری سهند در زیربنایی به مساحت ۴۰۵ هزار مترمربع استقرار یافته دارای ظرفیت اسمی تولید ۸۰۰ هزار تن در سال پیش بینی شده بود که با بسته شدن درب این کارخانه حتی پرندهای در این کارخانه پر نمیزند.
آیا کلید تدبیریها توان باز کردن درب این کارخانه را دارد؟! و اینکه چه کسی برای کمک به باز کردن گره مشکلات واحدها خصوصی میآید؟؟.
از همان ابتدا شرکت فولاد سهند زنجان با مشکلات زیادی مواجه بود و در نهایت مشکلات بر مقابله چیره گشت که به بسته شدن درب این کارخانه منجر شد.
ناصر فغفوری، رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان به مشکلات کارخانه سهند زنجان اشاره کرد و افزود: این کارخانه با مشکل بازار فروش مواجه است.
وی با اشاره به اینکه خط تولید این کارخانه در حال حاضر موقف شده است، ابراز کرد: در حال ۵۵ هزار تن چدن در محوطه این کارخانه انباشته است.
رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان افزود: این میزان چدن انبار شده در این کارخانه نزدیک ۴ میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه قیمت چدن در بازار افت کرده است، بیان کرد: قیمت چدن از ۹۰۰ تومان به ۶۵۰ تومان کاهش یافته است.
فغفوری با بیان اینکه وجود این کارخانه برای استان زنجان تاثیر بالایی دارد، بیان کرد: در حال حاضر ۷۰۰ نفر از کارگران این شرکت بیکار شدند و بخش عمده ای از کارگران چینی به کشورشان بازگشتهاند.
رونق واحدهای صنعتی در استان زنجان نیازمند توجه و حمایت هستند و سرمایهگذاران با مشاهده واحدهای صنعتی تعطیل شده در استان زنجان از سرمایه گذاری در این استان خودداری میکنند و این کار مانع توسعه اشتغال در استان را منجر میشود چرا که این رویکرد تا حدودی در استان زنجان اتفاق افتاده است.
انتهای پیام/موج رسا