• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 28 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025
0

معلمی شغل نیست، یک رسالت و مسئولیت بزرگ است

  • کد خبر : 85731
  • 16 اردیبهشت 1404 - 15:18
معلمی شغل نیست، یک رسالت و مسئولیت بزرگ است

صبح امروزبا حضور حیاتی معاون آموزش ابتدایی اداره کل،شهبازی رئیس اداره انجمن اولیا اداره کل، نوری فرماندار شهرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا زاهدی پور امام جمعه شهرستان، اثباتی مدیر آموزش و پرورش شهرستان خرم دره و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی مراسم بزرگداشت هفته معلم در فرهنگ‌سرای امام خمینی (ره) برگزار شد. رضا اثباتی مدیر […]

صبح امروزبا حضور حیاتی معاون آموزش ابتدایی اداره کل،شهبازی رئیس اداره انجمن اولیا اداره کل، نوری فرماندار شهرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا زاهدی پور امام جمعه شهرستان، اثباتی مدیر آموزش و پرورش شهرستان خرم دره و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی مراسم بزرگداشت هفته معلم در فرهنگ‌سرای امام خمینی (ره) برگزار شد.

رضا اثباتی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ضمن خیر مقدم حضور مهمانان و تبریک فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم، عنوان کرد: “همان‌طور که می‌دانید معلمی شغل نیست، بلکه یک رسالت و مسئولیت بزرگ برای افرادی است که قدم در این مسیر می‌گذارند، مثل پیامبران که انسان‌ها را از جهل و تاریکی به سمت نور و روشنایی هدایت می‌کنند.”

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا زاهدی پور امام جمعه شهرستان خرم دره در این آیین ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: این هفته، هفته نکوداشت علم و علم آموزی است. معلمان در ردیف پدر و مادر بلکه بالاتر از پدر و مادر قرار دارند و خداوند منان جایگاه ویژه‌ای برای معلم متفاوت از همه جایگاه‌ها در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه در قرآن این جایگاه دیده شده، ضمن گرامیداشت یاد و نام همه شهدا افزود: یاد معلم شهید، استاد شهید مرتضی مطهری و همینطور معلمان شهید دیگری که در راه ارتقای نظام تعلیم و تربیت جان خود را از دست دادند و در این راه نثار کردند گرامی میداریم.

وی با بیان اینکه این هفته، هفته تکریم و تجلیل معلم است گفت: یکی از بهترین و بالاترین نعمت‌هایی که خدا به ما میدهد، نعمت هدایت است و یکی از بالاترین نیازهای ما نیز، نیاز هدایت است.

در ادامه این مراسم حیاتی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش گفت: “معلمین پیشگامان تعلیم و تربیت دانش‌آموزان هستند، معلمان تراز جامعه‌اند و تمدن‌ها را می‌سازند. چالش اصلی معلمان امروز بروزرسانی اطلاعات است؛ به همین جهت دائما باید درحال یادگیری باشیم. اگر امنیت، فرهنگ غنی و پیشرفت می‌خواهیم، باید معلم را در جایگاه شایسته‌اش ببینیم و از او حمایت کنیم.انسانی که از پایین ترین مقام تا قرب الهی استعداد شدن دارد، نیاز به تعلیم و تربیت دارد و وظیفه تعلیم و تربیت برعهده‌ی معلمان است و به همین خاطر است که معلم جایگاه ویژه ای در میان مردم دارد .

نوری فرماندار شهرستان خرم دره ضمن گرامیداشت هفته معلم و سالروز شهادت استاد مطهری عنوان داشت: روز معلم فرصت ارزشمندی است برای پاسداشت جایگاه رفیع و تکریم از اندیشه‌ورزان و روشنگران فرهیخته ای که با چراغ دانایی، مسیرآینده را برای نسل‌های امروز و فردای جامعه روشن می‌سازند و زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به تصویر می کشند. «ستایش‌گر معلمی هستم که چگونه اندیشیدن را به من بیاموزد، نه چگونگی اندیشه‌ها را.» معلمان به عنوان ذخایر کشور ما هستند،معلمانی که عمر خود را به پای دانش‌آموزان سپری کردند. اگر امروز افتخار می‌کنیم که دانش‌آموزان ما در حوزه‌های علمی، اجتماعی سرآمد هستند این مهم محصول تلاش شبانه‌روزی معلمان است.

نوری فرماندار شهرستان خرم دره، در پایان ضمن تشکر از مجموعه‌ی آموزش و پرورش افزود: ما در کنار آموزش و پرورش هستیم و سعی خواهیم کرد فضاهایی را دراختیار شما بزرگواران قرار بدهیم. تراکم دانش آموزی ما به جهت تراکم بالای شهری، تراکم بسیار بالایی است؛ ما امروز به فضاهای آموزشی نیاز داریم. تلاش خواهیم کرد فضاهای آموزشی بیشتری بسازیم .

تلاوت قرآن کریم، سرود ملی و سخنان رهبر معظم انقلاب، همچنین اجرای سرودهای دانش‌آموزی، اجرای نمایش و تقدیر و تجلیل از معلمان و پیشکسوتان فرهنگی و فرهنگیان گرانقدر توسط مسئولین استانی و شهرستانی از جمله بخش‌های مراسم این روز بود.

 

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=85731

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.