ایسنا/زنجان رئیس جهادکشاورزی خرمدره گفت: هدفگذاری امسال برای کشت گلرنگ در شهرستان خرمدره ۴۰۰ هکتار است.
علی محمدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به کاهش نزولات جوی و در راستای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و تغییر الگوی کشت و تبدیل آیش زرد به سبز در اراضی دیم، توسعه کشت دانه روغنی گلرنگ در تناوب با غلات از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه با توجه به همین موضوع ترغیب کشاورزان به کشت گلرنگ یکی از مسائلی است که در شهرستان خرمدره با جدیت دنبال میشود، اظهار کرد: از آنجایی که این محصول یک محصول دیم است اهتمام به کشت آن یکی از راهکارها جهت مبارزه با بحران کمآبی است.
این مسئول با توضیح اینکه گلرنگ یک دانه روعنی است که از گل ان نیز میتوان در رنگرزی و از کاه و کلش آن نیز به عنوان علوفه دام استفاده کرد، متذکر شد: اهتمام به کشت این محصول میتواند نقش تاثیرگذاری در تامین نیاز کشور به دانههای روغنی ایفا کند.
محمدی گفت: از مزایای کشت گلرنگ می توان به مواردی از قبیل تحمل بالا به کمآبی، کشت به صورت دیم، تقویت خاک، داشتن پشتوانه خرید تضمینی ، اشتغالزایی و درآمد مناسب اشاره کرد.
رئیس جهادکشاورزی خرمدره با توصیح اینکه هدفگذاری امسال کشت گلرنگ در شهرستان ۴۰۰ هکتار است، ادامه داد: با توجه به اینکه این محصول در زمینهایی که آیش نگه داشته میشود قابلیت کشت دارد علاوه بر استفاده حداکثری از زمین صرفه اقتصادی نیز برای کشاورزان به دنبال دارد.