به گزارش نبض سحر، حجت محمدی در ستاد بازآفرینی شهری پایدار شهرستان خرم دره با اشاره به اهمیت بازآفرینی محدوده ها و محله های هدف برنامه های احیاء، بهسازی و نوسازی در سطح ملی، منطقه ای و شهرستانی، احیاء و بازآفرینی بافت های مورد نظر و رونق احداث مسکن بعنوان یکی از منابع مهم ایجاد اشتغال را حائز اهمیت بر شمرد.
وی پتانسیل های شهرستان از جمله تاسیس و شروع بکار شرکت توسعه و عمران شهرستان خرم دره و اعلام آمادگی آن در اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی را حائز اهمیت دانسته و خواستار همکاری دستگاه های شهرستانی با شرکت یاد شده شد.
درادامه جلسه قاسم پور شهردار خرم دره گزارشی از اقدامات صورت گرفته در محدوده ها و محله های هدف برنامه های احیاء، بهسازی و نوسازی شهر خرم دره ارائه و آمادگی کامل شهرداری در اجرای برنامه های ستاد بازآفرینی شهری پایدار شهرستان را اعلام کرد.
شهردار خرم دره با اشاره به موافقت استان با حصارکشی و تحدید حدود باغات و اراضی داخل محدوده خدماتی شهر، تعیین تکلیف اراضی فاقد سند درداخل محدوده شهر را حائز اهمیت برشمرده و از اجرای آن در آینده نزدیک خبر دادند
در ادامه این جلسه نیز هاشملو رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان ضمن تاکید بر مطالعه “مجموعه قوانین و مقررات بازآفرینی شهری پایدار” توسط کلیه اعضای ستاد بازآفرینی شهری پایدار خرم دره، خواستار تعیین یک محله پایلوت و تمرکز توان و مشارکت کلیه دستگاه ها و اجرای طرح در محله مورد نظر و تسریع در صدور پروانه های ساختمانی در بافت های مورد نظر با همکاری تمامی دستگاه ها و تقسیط هزینه انشعابات در بافت های فرسوده، پیش بینی محل عبور آبرو برای هدایت آب پشت بامهای پلاک های مجاور معابر قبل از پیاده رو سازی و آسفالت معابر، تکمیل بانک اطلاعات دستگاه های خدمات رسان و شهرداری در قالب GIS و تهیه پکیج آموزشی و فرهنگی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد امام خمینی )ره(، میراث فرهنگی، تبلیغات اسلامی، بهزیستی، محیط زیست و شهرداری شد.
کریمی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان خرم دره نیز در ادامه جلسه اقدامات صورت گرفته در بافت های فرسوده اعم از نوسازی و احداث پایگاه های سلامت شهری و مراکز بهداشتی و درمانی را در قالب پاورپوینت ارائه نمود.
سپس ایوبی مدیر آب و فاضلاب شهری خرم دره اقدامات صورت گرفته در بافت های فرسوده را نگهداری، تعویض و اصلاح شبکه آب )حداقل ۲۰ کیلومتر شبکه آب مستلزم نوسازی(، مطالعه و اجرای پروژه فاضلاب شهری و احداث ۲ کیلومتر خط کیلومتر انتقال فاضلاب، احداث تصفیه خانه فاضلاب با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد (اجرای شبکه فاضلاب به طول ۵/۵کیلومتر در دست اقدام( وتهیه نقشه جامع آبرسانی در قالب GIS عنوان نمود.
باقریوند مدیر توزیع برق خرم دره اقدامات صورت گرفته در بافت های فرسوده را احداث و تقویت شبکه در شریان های اصلی ازجمله رینگ دور شهر و خیابان سیدجمال الدین عنوان کرد.
آبیان مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خرم دره هم در این جلسه با اشاره به لزوم ایجاد امید و نشاط در محلات و بافت های فرسوده، مرمت بنای تاریخی حمام یان یان و ساماندهی حاشیه رودخانه و ایجاد کمپ گردشگری را ازجمله اقدامات میراث فرهنگی برشمرده و خواستار رفع توقیف سند حمام تاریخی یان یان و بهره برداری از آن شد.