به گزارش نبض سحر، حجت محمدی در جلسه مشترک ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی – کارگروه حقوق شهروندی و کمیسیون امنیت اجتماعی و اخلاقی شهرستان خرم دره با اشاره به منشور حقوق شهروندی ابلاغی از سوی رئیس جمهور که از قانون اساسی و قوانین موضوعه می باشد،گفت: اجرای منشور حقوق شهروندی می تواند علاوه بر ارتقای احساس امنیت اجتماعی در جامعه ، پرورش عمومی قانون مداری و رشد فرهنگ نظم و احترام به قانون و حفظ و صیانت از حریم خصوصی افراد ، مبنای همدلی و همزبانی و نهایتا” جلب اعتماد بین مردم و مسئولین باشد .
وی هدف اصلی از ارزیابی هادر این خصوص را ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات به مردم عنوان کرد و بیان داشت: ما باید روحیه پاسخگویی به مردم را بالا ببریم، امکان دسترسی مستمر شهروندان به مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی برای پاسخگویی و ارائه راهنمایی های لازم در چار چوب وظایف محوله از مصادیق حقوق شهروندی در نظام اداری است، فلذا خدمت بی منت توام با صدر و تعامل خوب با مراجعان باید در اولویت باشد.
رئیس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی شهرستان خرم دره در بخشی دیگری از سخنان خود گفت: کم کاری یک دستگاه، دستگاههای دیگر را نیز زیر سوال می برد، مدیران دستگاهها ضمن اشرافیت اطلاعاتی ، حضور تمام وقت در اداره داشته فرآیندهای اداری و پروسه زمانی خدمات را به حداقل برسانند. آموزش ، مهارت آموزی و کارورزی که لازمه انجام درست کار و موفقیت دستگاه هست مستمرا” در بین مدیران و کارکنان جریان داشته باشد. صرفه جویی در مصرف انرژی و مدیریت منابع بعنوان یک سرمایه که می تواند در کاهش هزینه ها موثر بوده و بهره وری را بالا ببرد از درخواستهای ماست و در بازدیدها دوره ای از سازمانها مدنظر قرار خواهد گرفت و دستگاههای اجرایی بویژه خدمت رسان می توانند برای معرفی الگو برای شهروندان ، شهروندان صرفه جو در مصرف برق، آب، گاز و غیره را معرفی نمایند.
فرماندار خرم دره ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری توسط اداره محیط زیست را گامی موثر در جهت جلب و جذب سرمایه گذاریها خواند و از مدیران خواست با افزایش تعاملات بین بخشی و حذف بوروکراسی غیر ضرور زمینه بیش از پیش سرمایه گذاران را فراهم تا سهم اشتغال خالص در شهرستان افزایش یابد.
درادامه مرادی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان به تشریح اهداف هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پرداخت و گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نماد صلح و خدمت در عرصه های مختلف بوده و داوطلبانه و خالصانه و بدون هیچ چشم داشت و توقعی با حس انسان دوستی ابراز وجود کرده و مدال افتخار خدمت را دریافت نموده است .
وی همچنین به عملکرد جمعیت هلال شهرستان با توجه به تعداد ماموریت ها در مقاطع مختلف نیز اشاره کرده و گفت: جمعیت هلال شهرستان در مقاطع مختلف به اجرای وظایف محوله پرداخته و در شاخص های مختلف رتبه برتر را کسب نموده است و در بعد پیشگیری و مقابله با حوادث احتمالی نیز ،آموزش های علمی و تخصصی در سطح جامعه و دستگاههای اجرایی بمنظور کسب مهارتهای لازم در مواجهه با اتفاقات از اولویت های کاری حقوق شهروندی بوده است.
مرادی با بیان اینکه پایگاه غزال خرم دره بعنوان پنجمین پایگاه برتر کشوری شناخته شده است به تشریخ خلاصه عملکرد هلال احمر پرداخت و اظهارکرد: تجهیز و به روز کردن پایگاه امداد و نجات غزال که در شاهراه مواصلاتی کشور قرار دارد اجرای طرح ایمنی و سلامت مسافرین اجرای طرح امداد و نجات نوروزی- برگزاری آموزشی امداد کمکهای اولیه برای دستگاههای اجرایی، شرکتها و موسسات غیر دولتی ،دهیاران و شوراهای اسلامی بعنوان اعضای ستاد بحران- توسعه خدمات الکترونیکی با معرفی سامانه خادم بمنظور ارتباط مردمی از جمله اقداماتی است که برای ارتقای خدمات رسانی انجام گرفته است.
باقری وند مدیر توزیع برق شهرستان خرم دره نیز دراین جلسه ضمن ارائه گزارشی از روند امور و اقدامات فنی در حوزه برق احداث ساختمان جدید و تجهیز با مناسب سازی محیطی اداره بمنظور سهولت در خدمت رسانی مطلوب اشاره کرد و افزود: از اهداف و سیاستهای نوین سازمانی ، توسعه خدمات الکترونیکی و بدون نیاز حضور مردم بوده است که در این راستا سامانه های متعدد از جمله سامانه ۱۲۱ سامانه اینترنتی ، دفاتر پیشخوان و ICT روستایی کار خدمت رسانی به مردم را بعنوان یکی از مصادیق حقوق شهروندی انجام می دهند.
وی ارتقاء توانایی پرسنل بعنوان بک پیش فرض با سازو کارهایی مثل آموزش های تخصصی بمنظور کیفیت بخشی به امور رضایت – مشتریان هدف گذاری گردیده و دراین مانور شهرستانی اجرا شدکه خروجی آن کاهش سطح خاموشی بویژه در مناطق روستایی می باشد.
درادامه جلسه نیز وقفچی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان افزایش سطح ایمنی و توسعه جاده ها و راههای مواصلاتی را از حقوق شهروندی عنوان کرد و گفت : موارد مربوط به شاخص های ۹ گانه حقوق شهروندی از جمله در حوزه اطلاع رسانی و آموزش بطور شایسته صورت پذیرفته و در قالب مستندات در بازرسی ها ارائه شده است .
وی عملکرد راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان اداره در ۴ بخش پروژه های حوزه راهسازی و اجرای عملیات و احداث ابنیه فنی راه روستایی اسلام آباد به پیله ورین، پروژه های حوزه راهداری شامل تعریض جاده ترانزیت بین هیدج و نصیرآباد – عملیات ساماندهی و تعریض پل زیر گذر کمر بندی و… ،خدمات رسانی به سایر دستگاهها از جمله شبکه بهداشت و درمان (بیمارستان و درمانگاه ) و عملیات راهداری، عملیات تعمیر و نگهداری ، نظارت بر ساخت و سازهای حاشیه راهها عنوان کرد.
درابتدای این جلسه دبیر ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان خرم دره پس از مرور و گزارش مختصری در خصوص مصوبات جلسه پیشین و قرائت دستور کار جلسه، به نتیجه طرح بازرسی و ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی شهرستان در سال ۹۵ در حوزه حقوق شهروندی پرداخت و ضمن اعلام امتیازات دستگاهها، و نقاط قوت و ضعف آنها گفت: بازرسی ها موجب گردیده تا دستگاهها نسبت به تعیین سیاستها و راهبردهای سازمانی و خدماتی را که می بایست وفق مقررات و وظایف قانونی به مراجعان ارائه بدهند اقدام نمایند.
پیرنظری آموزش حقوق شهروندی و حقوق شهروندی در نظام اداری درهمه دستگاهها طبق اعلام سازمان امور اداری و استخدامی کشور ضروری دانست و اضافه نمود: انتخاب شهروند نمونه توسط شهردار ی و حتی دستگاههای خدمت رسان با همکاری دستگاههای مرتبط امر در دستور کار قرار گرفته و نتیجه منعکس گردید
دبیر ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان خرم دره از همکاری مدیران حقوق شهروندی در ادارات که در بازی ها نهایت همکاری را با تیم بازرسی داشتند تشکر نمود.
دومین جلسه مشترک ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی – کارگروه حقوق شهروندی و کمیسیون امنیت اجتماعی و اخلاقی شهرستان خرم دره به ریاست فرماندار و با حضور اعضاء در محل سالن جلسات فرمانداری خرم دره برگزارشد.