انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات شوراهای اسلامی برگزار شد و مردم در صفوف فشرده اشتیاق خود را برای مشارکت نشان دادند.
حضورپرشور و گسترده مردم در پای صندوقهای رای و مشارکت آنها در تعیین سرنوشت کشور درست در زمانی که کاهش روزافزون سطح مشارکت سیاسی در کشورهای مدعی دمکراسی را شاهدیم. ستودنی و نشان دهنده سرزندگی و بالندگی نظام جوان اسلامی دارد.
برگزاری منظم انتخابات و حفظ امانت مردم توسط مجریان و ناظرین از مختصات مردمسالاری دینی در ایران است. قانون انتخابات و سیستم برگزاری که احتمال تقلب را به کمترین حد خود کاهش میدهد و در آن اعوامل از بین معتمد ین مردم انتخاب شده اند با خیال راحت با علم به اینکه امانت آرای آنها محفوظ میماند در انتخابات شرکت میکنند.
این دوره از رقابتها ۶ نامزد دیدگاههای خود را در معرض داوری مردم قرار دادند. دو تن از آنها ترجیح دادند به نفع دو تن دیگر کنار بروند. انتخابات با حضور ۴ نفر نامزد برگزار شد، اما رقابت اصلی بین دو نفر که یکی ریس جمهور فعلی و معتقد به ادامه برنامه های دولت کنونی و دیگری معتقد به تحول و تغییر برای رسیدن سریعتر به اهداف و برنامه پنج ساله ششم نظام در حوزه اقتصاد، فرهنگ و مشکلات اجتماعی بود.
در ۲۹ اردیبهشت تدبیر ملت ، ادامه دولت بود و رئیسجمهور منتخب ، باید در درجه اول امنیت و اقتدار ملی را پاس داشته و در جهت همبستگی ملی و انسجام اسلامی گام بردارد و هم برادری و رفاقت را گسترش دهد و از خودکامگی پرهیز نماید.
رهبر انقلاب اسلامی در پی حضور پرشکوه و حماسی مردم در انتخابات ۲۹ اردیبهشتماه پیام تشکر و قدردانی صادر، و در ادامه به نکات مهمی تأکید کردند. ایشان در بخشی از این پیام خطاب به دولت دوازدهم مرقوم کردند: «به رئیسجمهور محترم و همهی کسانی که در دولت آینده شرکت خواهند داشت سفارش و تأکید میکنم که کار و تلاش پرانگیزه و اندیشیده و جوانانه را برای برطرف کردن مشکلات کشور در پیش گیرند و لحظهئی از این خط مستقیم غفلت نکنند. رعایت قشرهای ضعیف، توجه به روستاها و مناطق فقیر، در نظر گرفتن اولویتها، برخورد با فساد و با آسیبهای اجتماعی، باید در صدر برنامهها قرار گیرد.»؛ «عزت ملّی و رعایت حکمت در ارتباطات جهانی و اهتمام به اقتدار بینالمللی نیز از جملهی اولویتهای مدیریت انقلابی و اسلامی است.»
رئیسجمهور ، باید دیدگاههای مشفقانه رقبا و منتقدان را در دور دوم به کار برده و مشکلات مردم را حل کند و به مطالبات قریب به ۱۶ میلیون ایرانی خواهان تغییر هستند، پاسخ مثبت دهد. از فردای رایگیری آقای روحانی رئیسجمهور همه ملت ایران است نه فقط کسانی که به او رای دادند و چون آفتاب که هر روز طلوع میکند، بر همه چیز و همه کس میتابد.باید نور، روشنایی و انرژی خود را از هیچ کس دریغ نکند.با این دیدگاه برنده اصلی انتخابات، نظام و ملت ایران است.
همان طور که پای صندوقهای رای شاهد حضور همه گونه سلیقه و گرایش فکری، سیاسی و اجتماعی بودیم امید است در دولت جدید نیز با جذب و به کار گیری متخصصین و جوانان از تمام گرایش ها برای سربلندی جمهوری اسلامی و ایران عزیز مان توفیق هر چه کامل تر را به دست آوریم.
حمداله مرادی