• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
9

نانوایی های شهرستان، کیفیت پخت نان های خود را ارتقاء دهند

  • کد خبر : 57290
  • 27 دی 1395 - 8:54
نانوایی های شهرستان،  کیفیت پخت نان های خود را ارتقاء دهند

فرماندار خرم دره گفت: متصدیان واحد های نانوایی باید در راستای ارتقا کیفیت پخت نان های تولیدی جدیت و تلاش داشته باشند.

حجت محمدی در دیدار با نانوایان و قنادان شهرستان خرمدره گفت: متصدیان واحد های نانوایی باید در راستای ارتقا کیفیت پخت نان های تولیدی جدیت و تلاش داشته باشند.

به گزارش نبض سحر، حجت محمدی در  با بیان اینکه نان مهم ترین بخش از غذای روزانه مردم است از متصدیان واحد های  نانوایی خواست در راستای ارتقا کیفیت پخت نان های تولیدی جدیت و تلاش داشته باشند.

وی  ارائه نان باکیفیت و رعایت مسائل بهداشتی و برخوردمناسب با مشتریان را از مهمترین وظایف نانوایی ها درشهرستان عنوان کرد .

فرماندار خرمدره   بابیان اینکه سلامت مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است بر ضرورت نظارت و بازرسی از نانوایان در زمینه کیفیت و کمیت نان، به رعایت مقررات و دستور العمل های ویژه آرد ونان و مسایل بهداشتی در نانوایی ها تاکید کرد.

محمدی با اشاره به اینکه سعی و تلاش دولت تدبیر و امید ارتقاء سلامت درجامعه است خاطرنشان کرد: رضایتمندی و سلامت شهروندان همواره اولویت اصلی در شهرستان بوده و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست .

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=57290

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. می گویند سوخته های چسبیده به نان سرطان می آورد امید است نانوایان محترم با تمیز نمودن مرتب دیواره تنور و پاک کردن آن سوخته ها به سلامتی خود و دیگران کمک کنند .

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.