علیرضا اسداللهی در گفت و گو با نبض سحر گفت: شهرستان خرمدره دارای ۲۷۰۰ هکتار سطح زیر کشت انگور است وامسال بیشتر از۴۰هزار تن انگور از باغات این شهرستان جمع آوری شده است .
وی گفت : ۷۰درصد از انگور این شهرستان به صورت کشمش به روش های آفتابی و تیزابی تولید می شود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای دیگر هم صادر می شود .
مدیر جهاد کشاورزی خرمدره عنوان کرد: در این شهرستان حدود ۴۸ رقم انگور در تاکستان های شهرستان کشت وبرداشت می شود که عمده ارقام انگور باغات را “بیدانه سفید” و “قرمز” ، “یاقوتی” ،فخری ، عسگری ، شاهانی ، گوگری ، خلیلی ، صاحبی و … میتوان ذکر کرد که بیشتر انگور بیدانه سفید تبدیل به کشمش می شود .
اسداللهی افزود: همه ساله قسمت عمده محصول انگور تولیدی در شهرستان خرم دره به صورت کشمش تیزابی فرآوری شده و مابقی برای مصرف تازه خوری روانه بازارهای شهرستان و استان و سایر استان های همجوار همچون قزوین، البرز و تهران می شود.
وی خاطر نشان کرد : با پایان برداشت و فرآوری انگور در شهرستان حدود ۷۰۰۰ تن کشمش تیزابی از باغات بدست آمده است .