• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - شعبان - 1447
  • برابر با : Sunday - 8 February - 2026
3

مدیر بی‌نظم نباید از زیرمجموعه خود انتظار نظم داشته باشد/ دو فضای جدید آموزشی در شهرستان خرم‌دره به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر : 52792
  • 30 شهریور 1395 - 0:20
مدیر بی‌نظم نباید از زیرمجموعه خود انتظار نظم داشته باشد/  دو فضای جدید آموزشی در شهرستان خرم‌دره به بهره‌برداری می‌رسد

فرماندار خرمدره با تاکید بر ضرورت تکریم ارباب‌رجوع در دستگاه‌های اجرایی و رعایت نظم اداری، اظهار کرد: مدیر بی‌نظم نباید از زیرمجموعه خود انتظار نظم داشته باشد.

به گزارش نبض سحر، جمشید شیخی ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان خرم‌دره با گرامی‌داشت فرا رسیدن هفته دفاع‌مقدس، عنوان کرد: باید تلاش شود تا ارزش‌های والای شهدا به نسل جدید تبیین شود زیرا که بقا و دوام نظام اسلامی در جامعه ما در گرو زنده نگه ‌داشتن یاد شهدا است.

 

وی با تاکید بر ضرورت تکریم ارباب‌رجوع در دستگاه‌های اجرایی و رعایت نظم اداری، اظهار کرد: مدیر بی‌نظم نباید از زیرمجموعه خود انتظار نظم داشته باشد.

 

این مسئول با اشاره به اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن در مهرماه امسال در کشور، اظهار کرد: اجرای مطلوب این سرشماری یکی از تاکیدات اصلی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی است و همه این دستگاه‌ها باید همکاری لازم را برای اجرای هر چه بهتر این سرشماری داشته باشند، زیرا اطلاعات حاصل از این سرشماری تاثیر زیادی در برنامه‌ریزی‌های آینده کشور خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه اقدامات زیربنایی خوبی در شهرستان علی‌رغم کمبود بودجه صورت گرفته است، تصریح کرد: همه این موفقیت‌ها در سایه تعامل و همکاری همه جانبه مسولان شهرستان حاصل شده است.

 

این مسئول، قانونمندی را از ویژگی‌های اصلی یک مدیر عنوان کرد و افزود: همه ما باید پشت سر قانون حرکت کرده و مطیع آن باشیم تا روزی در برابر قانون قرار نگیریم.

 

شیخی با اشاره به جذابیت‌های شبکه‌های مجازی برای جوانان و نوجوانان و تلاش‌های دشمنان در این شبکه‌ها، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۸ میلیون ایرانی در شبکه مجازی تلگرام عضویت دارند که این تعداد شامل یک‌سوم جمعیت کشور می‌شود، لذا فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده صحیح از این شبکه‌ها از ضروریات است.

 

وی با بیان اینکه از هر ۱۰۰ مرد ۵۴ نفر و از هر ۱۰۰ زن ۵۱ نفر در شبکه‌های مجازی فعالیت دارند، تصریح کرد: وجود برخی جذابیت‌ها در شبکه‌های مجازی و تلاش‌های دشمنان در این حوزه باعث می‌شود والدین از تربیت فرزندان خویش غافل شوند و فرزند نیز به تبعیت از پدر و مادر در فضای مجازی مسیر تربیت خود را ادامه دهد که این امر اثرات زیانباری به جا خواهد گذاشت.

 

فرماندار شهرستان خرم‌دره با انتقاد از عدم حضور برخی از مسئولان شهرستان در نماز وحدت بخش جمعه، خاطرنشان کرد: نمازجمعه از ارزش‌های انقلاب اسلامی است و مسئولان باید تلاش کنند حضور گسترده‌تری در این نماز عبادی سیاسی داشته باشند.

photo_2016-09-20_00-59-34

در ادامه این جلسه رئیس آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره با اشاره به فرا رسیدن بازگشایی مدارس، عنوان کرد: برای بازگشایی هر چه باشکوه‌تر مدارس شهرستان اقداماتی از قبیل ساماندهی و سازمان‌دهی معلمان و دانش‌آموزان، تهیه برنامه درسی کلاس‌ها، تعمیر و تجیز مدارس و برگزاری جلسه با معلمان و معاونین صورت گرفته است.

 

فرید باباخانی یادآور شد: در مهرماه امسال آموزش و پرورش شهرستان، تنها آموزش و پروش استان است که سیستم گرمایشی آن بدون بخاری چکه‌ای خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های اصلی دولت در حوزه آموزش و پرورش تک شیفته کردن مدارس است، تصریح کرد: با تمهیدات اندیشیده شده دو مدرسه نواب صفوی و بزرگمهر امسال به صورت تک شیفته خواهند بود.

 

این مسئول با تاکید بر ضرورت رفع مشکل کمبود فضاهای آموزشی خاطرنشان کرد: تا پایان امسال دو فضای جدید آموزشی در شهرستان خرم‌دره به بهره‌برداری می‌رسد.

 

انتهای پیام/ ایسنا

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=52792

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.