رحمان رستمخانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان، اظهار کرد: کیفیت گوشت مرغ منجمد به حفظ زنجیره سرما در روند ذخیرهسازی بستگی دارد، به گونهای که با حفظ این زنجیره سرما کیفیت گوشت مرغ منجمد با مرغ گرم برابری خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مرغ پس از خروج از سیستم بستهبندی از کشتارگاه بلافاصله وارد فرآیند سیستم انجماد میشود، تصریح کرد: گوشت مرغ در سیستم انجماد به منظور رسیدن به نقطه انجماد مورد نظر مراحل مختلفی را طی کرده و پس از فریز شدن، نقطه انجماد مرغ توسط دستگاههایی اندازهگیری میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: در صورت حفظ زنجیره سرما در گوشت مرغ منجمد میتوان به راحتی از ۶ ماه تا یک سال نگهداری کرده و از نظر کیفیت هم تفاوتی با مرغ گرم نخواهند داشت.
رستمخانی با تأکید بر لزوم فرهنگسازی مصرف گوشت مرغ منجمد در بین خانوارها عنوان کرد: در حال حاضر در زنجیره تولید گوشت مرغ در استان زنجان انجماد مرغ قطعهبندی شده نیز در دستور کار قرار گرفته به طوری که در این زمینه ابتدا مرغ قطعه بندی شده و سپس مراحل انجماد را طی میکند.
وی افزود: با اشاره به اینکه انجماد مرغ قطعهبندی شده دارای مزیت نسبی نسبت به انجماد مرغ کامل است، بیان داشت: ممکن است امکان پخت مرغ کامل برای خانوارها فراهم نباشد و خانوارها در چنین شرایطی برای استفاده از مرغ منجمد برای جداکردن قسمتهای مورد نیاز به ناچار انجماد مرغ کامل را از بین برده و مابقی آن را مجددا منجمد کنند که در این صورت ممکن است از کیفیت گوشت مرغ قدری کاسته شود؛ لذا با انجماد مرغ قطعه بندی شده این مشکل این نیز قابل حل است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه شرکت «سبز دشت» در استان زنجان در حال حاضر آمادگی عرضه مرغ قطعهبندی شده به صورت منجمد به میزان نیاز در بازارهای استان را دارد، تصریح کرد: صادرات مرغ منجمد قطعهبندی شده نیز اکنون در دستور کار قرار دارد.
رستمخانی با بیان اینکه در حال حاضر فعلا بازار فروش مناسبی برای مرغ قطعهبندی شده منجمد در استان زنجان فراهم نشده است، افزود: تهران و استانهای شمالی هم اکنون بازار مصرف مرغ قطعه بندی شده منجمد را تشکیل میدهند و در زنجان نیز در صورت هماهنگی با صنف مرغ فروشان امکان عرضه این محصول وجود دارد.
وی در پایان تبیین کرد: شرکت سبز دشت جزو یکی از زنجیرههای تولید گوشت مرغ در استان زنجان و کشور محسوب میشود به طوری که افزون بر حلقههای تولیدی از مرغ اجداد تا مرغ پرواری، دارای کارخانجات تامین دام، کشتارگاه و قطعهبندی مرغ بوده و محصول نهایی خود را نیز به صورت مرغ درسته و قطعهبندی شده در هر دو حالت گرم و منجمد عرضه میکنند.
انتهای پیام