علیرضا اسداللهی در گفت و گو با نبض سحر اظهار داشت: شهرستان خرمدره با سطح زیرکشت ۲۷۰۰ هکتار انگور، یکی از قطبهای تولید انگور در استان زنجان محسوب می شود.
وی از ارقام موجود درشهرستان را “بی دانه سفید وقرمز” ، “یاقوتی” ،”فخری “،”عسگری” ،گشاهانی سفید وسیاه” ،”گزندایی “،”احمدی” ،”گوی اوزوم”، “گوگری “و…نام برد که انگور بی دانه بازار مصرف گسترده ای دارد و ۹۰درصد تاکستان ها زیر کشت این نوع انگور رفته است.
مدیرجهاد کشاورزی خرمدره عنوان کرد :پیش بینی می شود با آغازبرداشت انگور در شهرستان خرمدره که تا پایان مهرماه ادامه خواهد داشت بیش از۶۰ هزار تن انگور از تاکستانهای این شهرستان برداشت شود.
اسدالهی افزود : بخش عمده این محصول تولیدی به صورت کشمش تیزابی فرآوری می شودو مابقی هم بصورت تازه خوری ومصرف رومیزی ، روانه بازار شهرستان و استانهای همجوار مانند زنجان، قزوین ،البرز و تهران و… می شود.