حجت الاسلام حسین مقدمی در گفت و گو با نبض سحر گفت: خداوند در قرآن کریم، بهترین ویژگی امت اسلامی را انجام امر به معروف و نهی از منکر دانسته است و در جامعه اسلامی تکلیف عامه مردم امر به معروف و نهی از منکر با لسان است و باید این تذکر لسانی به صورت یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود.
وی گفت: امروز بخاطر تهاجمات فرهنگی و اجتماعی دشمنان واجب الهی امر به معرو ف و نهی از منکر خیلی مظلوم و غریب واقع شده است و یکی از واجبات فراموش شده است که از اهمیت خاصی برخوردار است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم دره گفت: امام باقر(ع) میفرماید: «امر به معروف و نهی از منکر واجب بزرگی است که به وسیله آن همه واجبات برپا میشود؛ راهها امن میگردد، کسب و کارها حلال میشود، حقوق تضییع شده افراد به صاحبانش برمیگردد، زمین آباد میشود، از دشمن انتقام گرفته میشود و همه کارها روبهراه میشود.
مقدمی تاکید کرد: آموزش، اهمیت و شیوههای تذکر لسانی در ادارات، مساجد ، تبلیغات شهری و روستایی، استفاده از ظرفیت نشریات، روزنامهها، صدا و سیما، توجیه و تشویق اصناف و بازاریان و… از جمله موارد بسترسازی لازم برای احیاء و ترویج فرهنگ تذکر لسانی در سطح جامعه است.
وی گفت: اداره تبلیغات اسلامی خرمدره چهار گروه برای ترویج تذکر لسانی از هیئت های مذهبی، طلاب، مداحان و بانوان در قالب گروههای ۱۰ نفره تشکیل داده است و به مرکز تبلیغات اسلامی استان با هماهنگی و حمایت دادگستری و نیروی انتظامی جهت صدور کارت معرفی شده اند.
این مقام مسئول گفت: در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفهای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت که شرایط و حدود وکیفیت آن را قانون معین میکند.
انتهای پیام/