• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 20 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Monday - 16 June - 2025
4

قرارداد ایران با یک شرکت ترکیه‌ای برای استخراج نفت و گاز/ ماموریت کمیسیون انرژی به مرکز پژوهش‌ها برای بررسی جزئیات این قرارداد

  • کد خبر : 50391
  • 03 مرداد 1395 - 9:43
قرارداد ایران با یک شرکت ترکیه‌ای برای استخراج نفت و گاز/ ماموریت کمیسیون انرژی به مرکز پژوهش‌ها برای بررسی جزئیات این قرارداد

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از انعقاد قرارداد جدید با شرکت ترکیه ای یونیت اینترنشنال برای استخراج نفت و گاز خبر داد و گفت: وزارت خانه مربوطه گام هایی را برای عقد قرارداد با شرکت ترکیه ای یونیت اینتر نشنال در زمینه سرمایه گذاری برای استخراج نفت و گاز داشته است.

نبض سحر:

اسدالله قره خانی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از قرارداد جدید با شرکت ترکیه ای یونیت اینترنشنال برای استخراج نفت و گاز خبر داد و گفت: وزارت خانه مربوطه گام هایی را برای عقد قرارداد با شرکت ترکیه ای یونیت اینتر نشنال در زمینه سرمایه گذاری برای استخراج نفت و گاز برداشته است و بر اساس گزارشات به دست آمده از بخش خصوصی در این زمینه، دولت گویا مراحلی را برای عقد قرار داد با این شرکت گذرانده و مذاکراتی را نیز انجام داده است.

 

وی در خصوص محتوی و چگونگی کیفیت قرارداد جدید وزارت نیرو با شرکت خارجی یونیت اینترنشنال گفت: طبق آمار و اطلاعات موجود درباره این قرار داد ها، مطلب بسیار حائز اهمیت این است که قرار دادی که در حال حاضر می‌خواهد با این شرکت خارجی ببندد دارای مشکلات و ایرادات اساسی است؛ کمیسیون انرژی نیز در این خصوص مکاتباتی را با وزارت خانه مربوطه انجام داده است تا مفاد این قرار داد را در اختیار کمیسیون قرار دهند و همچنین ماموریتی را به مرکز پژوهش های مجلس محول کرده ایم تا درباره این قرارداد مطالعات و بررسی هایی را داشته باشد و نتایج آن را به کمیسیون انرژی ارجاع دهد.

 

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس در ادامه اظهارات خود با اشاره به ایراد اساسی این قرار داد جدید با طرف ترکیه ای گفت: متاسفانه از این قرار داد بوی خوشی استشمام نمی شود زیرا که در این قرارداد با توجه به اطلاعات به دست آمده به توان و ظرفیت داخلی هیچگونه توجهی نشده است و ما به شدت پیگیر این موضوع در کمیسیون انرژی مجلس هستیم و در صورت وجود چنین ایراداتی به این قرارداد ها واکنش نشان داده و مانع از عقد این قبیل قرارداده ها در کشور می شویم.

 

وی با بیان اینکه نباید ظرفیت و توان داخلی را در تولیدات نفت و گاز کشور نادیده گرفت، گفت: در حال حاضر و با توجه به وجود بحران اقتصادی در کشور نباید در قرارداد های دولت در تمام زمینه ها از توان و ظرفیت داخلی چشم پوشی و این بخش از توان کشور را نادیده گرفت؛ دولت باید در قرارداد های خود توجه ویژه ای به توان و ظرفیت موجود در داخل کشور برای تولیدات نفت و گاز کند زیرا که چنین توان و ظرفیتی در کشور موجود است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=50391

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.