به گزارش نبض سحر، سید علی حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان خرمدره ضمن سفارش به تقوای اظهار داشت: در روز قیامت طبق آیه قران دوستان دشمن یکدیگرند می شوند مگر پرهیزگاران.
وی در ادامه به اهمیت حجاب و عفاف در جامعه اشاره کرد و گفت: مسئله حجاب و عفاف از مهمترین مسائل در جامعه کنونی است، لباس و کیفیت پوشش در جامعه نوع و فرهنگ را نشان می دهد و یکی از عوامل فرار برخی ها از حجاب این است که حجاب به خوبی بیان نشده است.
امام جمعه خرمدره گفت: حجاب در زمان های قبل از اسلام هم رایج و مرسوم بوده و حجاب باعث ایجاد آرامش روانی بین افراد جامعه است و تأثیر به سزایی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد .
حسینی در ادامه به قیام خونین مسجد گوهرشاد علیه کشف حجاب اشاره و کرد و افزود: شیخ محمد تقی بهلول برای روشنگری علیه این توطئه استعماری در روز شنبه ۲۱ تیرماه ۱۳۱۴، در مسجد گوهرشاد، ضمن تشریح اقدامات دین ستیزانه رضاخان، مردم را به قیام دعوت کرد و در این قیام ، دژخیمان به مسجد یورش بردند و کشتاری خونین و وحشیانه را انجام دادند.
وی در ادامه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: حضور مردم در اهپیمائی روز قدس مسئله فلسطین را بار دیگر زنده کرد و در این بین استکبار جهانی می خواهد فلسطین به فراموشی سپرده شود.
خطیب جمعه خرمدره به خنثی سازی کودتا نوژه اشاره کرد و گفت: در این کودتا عوامل نفوذی می خواستند در پایگاه هوایی نوژه همدان، کودتایی را علیه نظام اسلامی انجام دهند و با یورش به پایتخت می خواستند طی عملیاتی وسیع بیت حضرت امام(ره) و نقاط حساس تهران را بمباران کنند.
حسینی از حضور مردم شهرستان در راهپیمائی روز قدس و از جوانانی که در شهر افطاری ساده برگزار کردند که این افطاری های ساده نیز مورد توجه رهبر معظم انقلاب گرفت ، قدردانی و تشکر کرد.
انتهای پیام













