یکی از سنت های قدیم خانواده های شهر های استان زنجان پخت نان” اَردک” در ایام عید نوروز برای پذیرائی است.
به گزارش نبض سحر، یکی از سنت های قدیمی و ماندگار مردم استان زنجان پخت شیرینی ها و نان های محلی در ایام عید است.
یکی از نان هائی که از قدیم در بین زنان خانه دار استان زنجان مرسوم است پخت نان اردک است که با آرد ، شیر، خمیر مایه، روغن ، تخم مرغ پخته می شود.
این نان خوشمزه در قطعات کوچک پخته می شود برای عیدی دادن و پذیرائی از میهمانان در ایام نوروز استفاده می شود.
در ادامه تصاویری از مراحل پخت این نان در شهرستان خرمدره را مشاهد می کنید.