رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی گفت: دولت روحانی سیاست ها و برنامه های آمریکا را برای تضعیف جایگاه شورای نگهبان دنبال می کند.
حجت الاسلام سید حمید روحانی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: برخی از افراد جامعه به ویژه مسئولان به جای اینکه به فکر ملت باشند به فکر قدرت، مقام و شهرت خود هستند.
وی تصریح کرد: جاه طلبی با قانون مداری مغایرت دارد و کسانی که دنبال هوای نفس،منافع و اغراض شخصی خود هستند نمی توانند دنبال منافع ملت بوده و پایبند به قانون باشند.
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی با بیان اینکه قانون مداری، با خودخواهی،شهرت طلبی و جاه طلبی مغایرت دارد، خاطرنشان کرد: کسانی که به دنبال حکومت جاودانه هستند سعی می کنند با قانون مداری و نهادهایی که مصالح کشور و نظام را در نظر می گیرند سر ناسازگاری داشته باشند.
حجت الاسلام روحانی با اشاره به اینکه این افراد به قانون توجهی نداشته و سعی می کنند آن را کنار گذاشته و به مقاصد جاه طلبنه خود را به برسند، تصریح کرد: امام خمینی (ره) با همین آگاهی فرمودند کسانی که به کار شورای نگهبان اهانت می کنند مفسد فی الارض هستند در هر مقامی که باشند.
وی ادامه داد: افرادی که در اینگونه موارد با قانون سر جنگ داشته و به نهادهای قانونی مقابله می کنند پیرو اسلام نبوده و به دنبال هوای نفسانی خود برای منافع شخصی و منافع استکبار جهانی هستند.
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی و سیاست اینگونه افراد را سیاست عدم سازش عنوان کرد و گفت: همانگونه که آمریکا با ملت ایران، انقلاب و قانون اساسی ایران سر ناسازگاری دارد و نهادهای انقلابی را تضعیف می کند این افراد نیز دنباله رو آمریکا هستند.
حجت الاسلام روحانی خاطرنشان کرد: دولت شیخ حسن روحانی نیز سیاست آمریکا را که هدف آن آزیر سئوال بردن شورای نگهبان و نهادهای قانونی ایران است را دنبال می کند.
وی افزود: ملت ایران آگاه و بصیرت است و افراد قانون گریز را به خوبی می شناسند.
انتهای پیام/