• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 24 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Friday - 20 June - 2025
4

حکم ۷۸۰ میلیون ریالی سه پرونده قاچاق در زنجان اجرا شد

  • کد خبر : 44268
  • 26 دی 1394 - 22:14

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان از اجرای حکم ۷۸۰ میلیون ریالی سه پرونده قاچاق در استان زنجان خبرداد و گفت: اعتراض متهمان پرونده‌ها در شعب تجدید نظر ویژه قاچاق سازمان مورد بررسی قرار گرفت. نبض سحر: مرتضی ممیزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا, اظهار کرد: پس از صدور حکم سه پرونده قاچاق البسه و لوازم […]

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان از اجرای حکم ۷۸۰ میلیون ریالی سه پرونده قاچاق در استان زنجان خبرداد و گفت: اعتراض متهمان پرونده‌ها در شعب تجدید نظر ویژه قاچاق سازمان مورد بررسی قرار گرفت.

نبض سحر:

مرتضی ممیزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا, اظهار کرد: پس از صدور حکم سه پرونده قاچاق البسه و لوازم خانگی در شعبه ویژه مبارزه با قاچاق کالاو ارز اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان،با اعتراض متهمین پرونده ها در شعب تجدیدنظر ویژه قاچاق سازمان مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بعد از بررسی‌ها در نهایت حکم صادره عینا تأیید و لازم الاجرا شد و با ارجاع پرونده‌ها به واحد اجرای احکام اداره کل و پس از سیر مراحل قانونی، جزای نقدی ۷۸۰ میلیون ریالی وصول و پرونده ها مختومه شد.

وی در ادامه از اجرای حکم ۵۰۰ میلیون ریالی پرونده قاچاق البسه در زنجان خبرداد و افزود: بعد از کشف و ضبط مقادیر متنابهی انواع البسه خارجی در شهرستان زنجان، با تأیید قاچاق بودن محموله،طبق رأی صادره از سوی شعبه ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز اداره کل تعزیرات حکومتی استان، برخورد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با اشاره به اینکه کالا‌های کشف شده از این افراد ضبط شده است، ابراز کرد: این افراد محکوم به پرداخت جریمه نقدی بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم شدند.

وی با بیان اینکه براساس فراوانی بیشترین آمار قاچاق در بخش پوشاک و البسه و سپس در بخش‌های لوازم خانگی، آرایشی و بهداشتی، سیگار، لوازم الکترونیکی و … است، تصریح کرد: در سال ۹۴ محموله‌های متنوع میوه نیز در استان کشف و ضبط شد که نشان دهنده افزایش قاچاق محصولات کشاورزی به استان است.

ممیزی افزود: استان به دلیل قرار گرفتن در مسیر راه ترانزیتی و همچنین همسایگی با استان‌های مرزی کشور همواره به عنوان یکی از مقاصد اصلی قاچاق کالا مورد توجه قاچاقچیان بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه در این راستا تعزیرات حکومتی استان زنجان همکاری مناسبی با نیروی انتظامی، گمرک و دانشگاه علوم پزشکی استان به عمل آورده است، گفت: نتیجه این جدیت و قاطعیت در برخورد با کالای قاچاق، ورود بیش از ۴۰۶ پرونده قاچاق کالا و ارز به شعب ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی استان است.

انتهای پیام/ع

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=44268

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.