غبار کهنگی بر روی بسیاری از پروژه های شهری و روستایی زنجان سایه افکنده و این پروژه ها در زمان مقرر به پایان نرسیده است.
پروژه های نیمه تمام همواره یکی از معضلاتت شهری محسوب می شوند چرا که علاوه بر نازیبا کردن چهره شهر، مشکلاتی نیز در سطح شهر برای مردم به وجود می آورند.
برخی از این پروژه ها توسط بخش خصوصی اجرا نشده و بخشی نیز دولتی ها باعث بی و سرو سامانی پروژه ها هستند، برخی از پروژه ها نیز فقط علم شده اند و کسی جوابگوی این پروژه ها نیست در استان زنجان به ویژه شهر زنجان نیز کم نیست پروژه هایی که به دلایلی از جمله مختلف کمبود اعتبارات و عدم توجه مسئولان همچنان اجرایی نشده اند، برخی از پروژه ها عمر بالای ۱۰ سال دارند و برخی ها نیز از جمله پروژه هایی که کمبود اعتبار آنها را متوقف کرده است.
بررسی تک تک پروژه های نیمه تمام زنجان مثنوی هفتاد من کاغذ است اما برخی از پروژه ها از جمله کتابخانه مرکزی زنجان، سالن ۱۵ هزار نفری، خیابان پادگان، پل سید الشهدا،پروژه سبزه میدان،پروژه جنب ورزشگاه ۱۵ خرداد،پروژه جنب تامین اجتماعی،مسکن های مهر،طرح گاوازنگ زنجان وپروژه شبکه بندی فاضلاب های شهری و هزاران نوع از این پروژه ها به ویژه در روستاها و شهرهای کوچک هنوز اجرایی نشده اند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی نیز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: طولانی شدن پروژه های عمرانی، یکی از مشکلات اساسی در دولت قبلی بود.
*حجم پروژه های عمرانی آغاز شده بسیار زیاد بود
محسن علیمردانی با بیان اینکه اغلب پروژه هایی که از سال های گذشته آغاز شده است،نیمه کاره باقی مانده است، تصریح کرد: حجم پروژه های عمرانی آغاز شده بسیار زیاد بود و بسیاری از آنها نیز هنوز به اتمام نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حجم پروژه های عمرانی نیمه تمام به حدی زیاد است که اتمام آنها حداقل ۱۰ سال زمان نیاز دارد، افزود: همین موضوع موجب شده که وضعیت پیمانکاری نیز نابسامان شود. علیمردانی بر ضرورت بهره برداری سریع از پروژه های ناتمام تاکید کرد و گفت: دولت تصمیم گرفت پروژه های عمرانی جدید را کلنگ زنی نکند و از همین رو در حال حاضر حجم پروژه های جدید نزدیک به صفر است.
* ۱۳۴۸پروژه نیمه تمام استان زنجان
سرپرست معاونت هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان معتقد است، در حال حاضر یک هزار و ۳۴۸ پروژه نیمه تمام در سطح استان زنجان موجود است که نیازمند یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است. حمید نباتچیان با بیان اینکه با وضعیت اعتبارات اتمام روژه ها نیازمند ۱۰ تا ۱۲ سال زمان است، تصریح کرد: این در وضعیتی است که قیمت ها ثابت باقی بماند.
وی با بیان اینکه تعداد پروژه های ایجاد شد بر اساس نیاز استان بوده است، تصریح کرد: برخی از پروژه ها به صورت اضطراری است که باید آغاز می شد.
انتهای پیام/موج رسا