مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خرمدره گفت:روزه یکی از برنامه های تقویت تقوا و پرهیزگاری است.
به گزارش نبض سحر،حجت الاسلام اسلام مردانی گفت: انسان افزون بر جنبه مادی و جسمی، دارای بُعد معنوی و روحی هم است و هر کدام در رسیدن به کمال مطلوب خود، برنامه های ویژه را نیاز دارند.
وی گفت: یکی از برنامه ها برای تقویت و رشد بُعد معنوی انسان، تقوا و پرهیزگاری است، یعنی اگر انسان بخواهد خودش را از جنبه معنوی رشد و پرورش دهد و به طهارت و کمال مطلوب برسد، باید هوای نفس خود را مهار کند و موانع رشد را یکی پس از دیگری بر دارد و خود را سرگرم لذت ها و شهوات جسمی نکند.که یکی از اعمالی که در این راستا مؤثر و مفید است روزه داری است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خرمدره گفت ضمن گرامیداشت ایام ماه مبارک رمضان به تشریح برنامه های نمایندگی در ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: طبق سالهای گذشته برنامه های قرآنی و مذهبی در این ماه مبارک اجرا می شود .
مردانی گفت: سه دوره محفل انس با قرآن با حضور قاریان برتر شهرستان و منطقه برگزار می شود.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری کلاس اخلاق و جلسه تفسیر از سوره مبارکه تغابن گفت: سعی خواهد شد از سخنرانان برجسته در این برنامه ها استفاده شود .













