فرماندار شهرستان خرمدره گفت: عدم آشنایی با مهارتهای زندگی ریشه بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی است.
جمشید شیخی در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خرمدره با تاکید بر ضرورت شناساندن شهرستان به دانشآموزان، عنوان کرد: این امر با تعامل خانواده و مدرسه امکانپذیر خواهد بود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید سعی شود مهارتهای زندگی به دانشآموزان آموزش داده شود، تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از ناهنجاریهای مربوط در جامعه ما به دلیل عدم آشنایی افراد با مهارتهای زندگی است که باید بیشتر به این مقوله پرداخته شود تا شخص بتواند به فردی مفید در جامعه مبدل شود.
این مسوول با اشاره به اینکه یکی از اهداف آموزشهای خانواده رشد شخصیت دانشآموزان است، یادآور شد: از جمله مهمترین مواردی که باید در آموزشهای خانواده مدنظر قرار گیرد میتوان به دلایل افت تحصیلی، نحوه تامین بهداشت روانی دانشآموزان توجه به ابعاد مختلف شخصیت افراد و بررسی موارد دخیل در یادگیری دانشآموزان اشاره کرد که مفید واقع شدن این آموزشها نیز جز با همکاری خانوادهها امکانپذیر نیست.
شیخی خاطرنشان کرد: رشد کمی دانشگاهها در کشور موجب اخلال در بازار کار شده است، زیرا افرادی که خود را تحصیل کرده میدانند هر کاری انجام نمیدهند که همین امر موجب بیکاری قشر تحصیل کرده میشود.
فرماندار خرمدره با اشاره به این مطلب که باید کیفیت آموزش در مدارس مدنظر قرار گیرد، یادآور شد: ساماندهی کیفیت مدارس نیاز به اهتمام بیشتری دارد و همچنین گسترش مدارس غیرانتفاعی نیز میتواند به حل بخشی از مشکلات آموزشی شهرستان کمک کند.
در ادامه این جلسه، رییس آموزش و پرورش شهرستان خرمدره نیز با بیان اینکه معلم یکی از عناصر تاثیرگزار در جامعه است، تصریح کرد: قدردانی از معلم نباید منحصر به یک روز یا هفته خاص باشد، زیرا اگر همواره توجه به معلمان وجود داشته باشد جامعه به سمت دانایی و خرد حرکت خواهد کرد.
فرید باباخانی با تاکید بر ضرورت برگزاری دورههای آموزشهای خانواده در مدارس شهرستان، عنوان کرد: سال گذشته ۴۳ مدرسه شهرستان تحت پوشش آموزشهای خانواده قرار گرفت، ولی علیرغم اینکه ارائه این آموزشها نسبت به سال گذشته رشد داشت، ولی باز هم نیاز به ارائه آموزشهای بیشتری است.
وی با اشاره به برگزاری همایش «در مسیر کنکور» در این شهرستان، یادآور شد: این همایش با همکاری دانشگاه کار و با حضور دانشآموزان پایههای سوم و چهارم متوسطه برگزار شد که هدف از آن نیز آشنایی دانشآموزان با نکات کنکوری بود.
در ادامه این جلسه، معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان خرمدره نیز با بیان اینکه اوقات فراغت فرصت طلایی و غیرمنتظرهای است که در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد، یادآور شد: دانشآموزان با رغبت خاصی در این ایام در کلاسهایی که برای اوقات فراغت در نظر گرفته شده است شرکت میکنند.
فیاض داوودی با بیان اینکه سال گذشته هفتهزار نفر از دانشآموزان تحت پوشش کلاسهای اوقات فراغت قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود امسال شاهد افزایش یکهزار نفری دانشآموزان شرکتکننده در این کلاسها باشیم.
مسوول نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه خرمدره نیز با بیان اینکه بعثت انبیا یکی از نعمتهایی است که خداوند به انسانها عطا کرده است، عنوان کرد: یکی از اهداف عمده بعثت انبیا تزکیه نفس و تعلیم یا به نوعی آموزش و پرورش انسانها است.
حجتالاسلام اسلام مردانی با بیان اینکه آموزش و پرورش به عنوان یکی از مقدمترین نهادها در عرصه تعلیم و تربیت، رسالت خطیری بر دوش دارد، تاکید کرد: در جلسات آموزش و پرورش باید از هیئت امنای مدارس و صاحبان فکر و اندیشه نیز دعوت شود تا خرد جمعی نمود بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام/ایسنا