باستانشناسان موفق به کشف بقایای جسد یک وایکینگ سپر به دست با قدمتی ۲۰۰۰ سال در انگلیس شدند.
به گزارش نبض سحر به نقل از فرهنگ نیوز، در جریان کاوشهای یک تیم بین المللی از باستانشناسان در محوطه تاریخی «آراس» در منطقه شرق یورکشایر انگلیس، بقایای جسد یک وایکینگ سپر به دست با قدمت ۲۰۰۰ سال به همراه ۸۲ قبر کشف شد.
براساس بررسی های اولیه باستانشناسان، این مرد که در زمان مرگ حدود ۴۰ سال داشته یک جنگجوی مشهور بوده و به احتمال فراوان جسد وی بخشی از یک گور دسته جمعی وایکینگها است.
در این گور که بیشتر استخوانهای کشف شده به انسانی تعلق دارد که بر اثر ابتلا به یک بیماری واگیردار مثل طاعون فوت کرده، صدها اثر تاریخی ارزشمند از جمله ظروف نقره ای و طلایی، تاج طلایی، بازوبند، سکه، طلسم و سلاح از جمله آثاری هستند که در جریان حفاریهای انجام شده به دست آمده اند.
مدتی قبل نیز در محوطه ای تاریخی در حومه شهر لندن که زمانی محل زندگی و اختفای گنجهای وایکینگها بوده موفق به کشف بقایای یک گور دسته جمعی متعلق به وایکینگها شدند که اجساد آن به سرعت و بدون پایبندی دفن کنندگان به هر نوع رسوم مذهبی دفن شده بودند.
حدود شش سال قبل نیز بقایای یک گور دسته جمعی از وایکینگها در منطقه «دورست» انگلیس شامل استخوانهای دهها وایکینگ بدون سر در محل ساخت یک جاده کشف شد که در آن اجساد بدون سر ۵۴ سرباز وایکینگ که در قبرهایی کم عمق دفن شده و سرهایشان نیز در محلی دیگر بودند، پیدا شد.
وایکینگها به مردمانی جنگجو گفته می شود که قرنها قبل در کشورهای روسیه، نروژ، دانمارک، انگلیس و سوئد فعلی زندگی می کردند. آنها در ابتدا دزد دریایی بودند، ولی پس از گذشت سالها، روش زندگی خود را تغییر دادند و از طریق کشاورزی و ماهیگیری امرار معاش می کردند. وایکینگها همچنین توانایی خاصی در ساخت ابزارآلات آهنی داشته و کشتی سازان ماهری بودند.
پروژه کاوش در محل کشف جسد وایکینگ سپر به دست برای کشف دیگر آثار تاریخی احتمالی همچنان ادامه دارد.