رییس حوزه علمیه ولیعصر(عج) شهرستان خرمدره گفت: امام هادی(ع) الگوی حقجویان و ظلمستیزان جهان است.
نبض سحر: حجتالاسلام علی امینی ، با اشاره به سوم رجب سالروز شهادت امام هادی(ع)، اظهار کرد: امام هادی(ع) پس از پدر بزرگوارشان در سن هشت سالگی به مقام امامت رسید و دوران امامتش ۳۳ سال بود.
وی تصریح کرد: در این مدت حضرت علیالنقی(ع) برای نشر احکام اسلام و آموزش و پرورش و شناساندن مکتب و مذهب جعفری و تربیت شاگردان و اصحاب گرانقدر گامهای بلند برداشت. نه تنها تعلیم و تعلم و نگهبانی فرهنگ اسلامی را امام دهم در مدینه عهدهدار بود و لحظهای از آگاها کردن مردم و آشنا کردن آنها به حقایق مذهبی نمیآسود، بلکه در امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خلیفه ستمگر وقت متوکل عباسی نیز لحظهای آسایش نداشت.
رییس حوزه علمیه ولیعصر(عج) شهرستان خرمدره با تاکید بر اینکه امام هادی(ع) یکی از پیشتازان دانش و تقوا و کمال است، یادآور شد: وجود ایشان مظهر فضائل اخلاقی و کمالات نفسانی و الگوی حقجویان و ظلمستیزان است.
وی در ادامه عنوان کرد: پیشوایان معصوم(ع) انسانهای کامل و برگزیدهای هستند که به عنوان الگوهای رفتاری و مشعلهای فروزان هدایت جامعه بشری از سوی خدا تعیین شدهاند. گفتار و رفتار و خوی و منش آنان ترسیم «حیات طیبه» انسانی و وجودشان تبلور تمامی ارزشهای الهی است.
این مسوول گفت: امامان معصوم(ع) به فرموده امام هادی(ع) معدن رحمت، گنجینهداران دانش، نهایت بردباری و حلم، بنیانهای کرامت و ریشههای نیکان، خلاصه و برگزیده پیامبران، پیشوایان هدایت، چراغهای تاریکیها، پرچم های پرهیزگاری، نمونههای برتر و حجتهای خدا بر جهانیان هستند و بدون شک، ارتباط با چنین چهرههایی و پیروی از دستورها و رفتارشان، تنها راه دستیابی به کمال انسانیت و سعادت دو جهان است.
وی با بیان اینکه امام هادی(ع) مانند نیاکان خود در برابر ناملایمات بردبار بود و تا جایی که مصلحت اسلام ایجاب میکرد با دشمنان حق با بردباری برخورد میکرد، تاکید کرد: حلم و بردباری از ویژگیهای مهمی است که مردان بزرگ، به ویژه رهبران الهی که بیشترین برخورد و اصطکاک را با افراد نادان و نابخرد و گمراه داشتند، از آن برخوردار بوده و در پرتو این خلق نیکو افراد بسیاری را به سوی خود جذب کردند.
این مسوول با بیان ابنکه امام هادی(ع) مردم را برای دوران غیبت آماده می کرد، اظهار کرد: تقدیر الهی این بود که امام هادی(ع) نوه خویش را نبیند، چرا که ولادت حضرت مهدی(عج) حدود یک سال بعد از شهادت حضرت امام هادی(ع) رخ داد، اما آن حضرت، به دلیل آگاهی از نزدیک شدن وعده خدا درباره ولادت مهدی موعود(عج)، جو فکری، فرهنگی و اجتماعی جامعه خویش را برای میلاد نور آماده و مقدمات آن را فراهم میکرد.
رییس حوزه علمیه ولیعصر(عج) خرمدره با بیان اینکه امام هادی(ع) بشارت ظهور امام زمان(عج) را داده بودند، خاطرنشان کرد: امام هادی(ع) با بیان سخنانی خیلی روشن، امامان بعد از خود را ذکر کرده و فرمودند: «امام پس از من، فرزندم حسن(ع) و پس از او، پسرش قائم(عج) است؛ هم او که زمین را از عدل و داد لبریز میسازد، همانگونه که در آستانه ظهورش، از ستم و بیداد لبریز است» و با این بیان، هرگونه شبهه و تردیدی را از دلهای حقجویان زدودند.
وی یادآور شد: شخصیت معنوی و موقعیت اجتماعی امام هادی(ع) و مبارزه و عدم همکاری وی با خلفای زمان، برای آنان غیرقابل تحمل بود و در نهایت تنها راه را خاموش کردن نور خدا میدانستند. بدین ترتیب امام نیز همانند پدران خویش با شهادت به سوی معبود شتافت.
انتهای پیام/ایسنا
سلام لطفا اخبار حوزه علمیه خرمدره راانعکاس دهید.
احسنت بر امینی