• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 2 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 27 June - 2025
5

دانشگاه باید منشاء امر به معروف و نهی از منکر باشد

  • کد خبر : 23384
  • 14 آذر 1393 - 17:00
دانشگاه باید منشاء امر به معروف و نهی از منکر باشد

امام جمعه خرم‌دره گفت: دانشگاه‌ باید منشاء امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باشد.به گزارش نبض سحر،  حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه خرم‌دره با اشاره به لزوم در کنار هم بودن علم و عمل اظهار داشت: علم فقط خواندن کتاب نیست و عالمان باید دانش خود را برای […]

امام جمعه خرم‌دره گفت: دانشگاه‌ باید منشاء امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باشد.به گزارش نبض سحر،  حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه خرم‌دره با اشاره به لزوم در کنار هم بودن علم و عمل اظهار داشت: علم فقط خواندن کتاب نیست و عالمان باید دانش خود را برای پیشرفت جامعه به کار گیرند.

وی با اشاره به اینکه علم باید همراه عمل باشد، افزود: همه ما شیعیان بر در اهل بیت دانشجو هستیم و باید از فرامین و بیانات آنها در کنار علم و دانش بهره‌ بگیرم.

خطیب جمعه خرم‌دره با اشاره به اهمیت علم و ایمان گفت: اگر علم داشته باشیم و ایمان نداشته باشیم، به درد نمی‌خورد و باید در کنار بالا بردن سطح علمی به ایمان خود نیز بیافزاییم.

حسینی در ادامه سخنان خود با گرامیداشت شهادت سومین شهید محراب توسط منافقان کوردل تصریح کرد:  شهید بزرگوار آیت‌الله دستغیب از علمای بزرگ کشورمان بود که به دست منافقان که تحمل ایشان را نداشتند به شهادت رسید.

این مسئول با بیان اینکه آیت‌الله دستغیب ویژگی‌های بسیار خوبی داشتند، افزود: از خصوصیات این شهید همنشینی با فقرا بود.

امام جمعه خرم‌دره با اشاره به سالروز تشکل شورای انقلاب فرهنگی به دستور امام راحل افزود: باید در مقابل فرهنگ‌های غربی و وارداتی مردم و مسئولان بیش از پیش بیدار و هوشیار باشند.

وی با تاکید بر اینکه باید کشور در مقابل فرهنگ‌های وارداتی واکسینه شود، ادامه داد: فرهنگ وارداتی مانند سم است که فضای کشور را مسموم می‌کند.

حسینی با اشاره به تلاش دشمنان برای ضربه زدن به کشورمان با وارد کردن فرهنگ مسموم تصریح کرد: دشمنان می‌خواهند با فرهنگ خود کشور ما را و به ویژه جوانان را هدف قرار دهند.

خطیب جمعه خرم‌دره با اشاره به فرا رسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو این روز را به هم دانشجویان تبریک گفت و افزود: ۱۶ آذر یاد آور رشادت و ایستادگی دانشجویان در مقابل استکبار است.

این مسئول با اشاره به لزوم فعالیت دانشجویان در عرصه‌هالی فرهنگی گفت: دانشگاه باید منشا امر به معروف و نهی از منکر باشد.

انتهای پیام

فارس

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=23384

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.