آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی (باران ) در شهرستان خرم دره با حضور معاون فرماندار ، بخشدار و جمعی از مسئولین شهرستان افتتاح و آغاز به کار کرد.
به گزارش نبض سحر، در این مراسم “پریچهر عطایی” مدیر مسوول آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی باران ضمن خیر مقدم به مسئولین طی سخنانی اهداف آموزشگاه را برشمرد و از مسئولین درخواست نمود جهت حمایت هنرمندان، آثار هنرمندان برای هدایای اداری خریداری گردد تا هنرمندان دلگرم شوند.
وی در ادامه افزود این آموزشگاه در بخشهای طراحی، نقاشی، گرافیک، حجمسازی، خوشنویسی، کاشیکاری، کلاسهای کنکور هنر ویژه کودکان و بزرگسالان فعالیت خواهد کرد .
در ادامه جعفری معاون فرماندار نیز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ایجاد بستر و زمینه مناسب برای شکوفایی و تقویت استعدادهای هنرمندان تقدیر کرد و گفت امید است در توسعه هنر شهرستان کوشا باشید و هنر در بین جوانان و نوجوانان بیشتر از گذشته ترویج یابد .
لازم به ذکر است آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی باران واقع در خیایان شهید بهشتی کوچه چهارم آماده جذب هنرجو و علاقمندان به رشته هنرهای تجسمی است .
انتهای پیام/
سلام با عرض تبریک و افتخار برای شماوشهرمان آرزوی موفقیت برای شما دارم
محمدی(ساعت)