• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 21 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
8

حضرت زینب(س) در زمره بزرگ‌ترین صابران عالم قرار دارد

  • کد خبر : 22421
  • 18 آبان 1393 - 8:34
حضرت زینب(س) در زمره بزرگ‌ترین صابران عالم قرار دارد

رییس حوزه علمیه ولی‌عصر(عج) شهرستان خرم‌دره گفـت: حضرت زینب(س) در زمره بزرگ‌ترین صابران عالم قرار دارد. حجت‌الاسلام “علی امینی” ، با بیان اینکه حضرت زینب(س) نقش سرنوشت‌ساز و بی‌بدیلی در واقعه عاشورا داشت، اظهار کرد: در پی حادثه کربلا، حضرت زینب(س) مسوولیت سنگینی را عهده‌دار شد، این در حالی است که امام حسین(ع) پدیدآورنده نهضت […]

رییس حوزه علمیه ولی‌عصر(عج) شهرستان خرم‌دره گفـت: حضرت زینب(س) در زمره بزرگ‌ترین صابران عالم قرار دارد.

حجت‌الاسلام “علی امینی” ، با بیان اینکه حضرت زینب(س) نقش سرنوشت‌ساز و بی‌بدیلی در واقعه عاشورا داشت، اظهار کرد: در پی حادثه کربلا، حضرت زینب(س) مسوولیت سنگینی را عهده‌دار شد، این در حالی است که امام حسین(ع) پدیدآورنده نهضت بود، ولی ادامه‌دهنده آن خواهرش حضرت زینب(ع) شد.

 

وی با تاکید بر اینکه زندگی سراسر حادثه و مصیبت ایشان با حادثه جان‌سوز کربلا گره خورده است، یادآور شد: حضرت زینب(س) پس از شهادت برادر عهده‌دار رسالتی بزرگ می‌شود، سرپرستی زنان و کودکان و از همه مهم‌تر رساندن پیام عاشورا به گوش مردمان فریب‌خورده و غافل از حق و باطل مهم‌ترین رسالت حضرت زینب(س) پس از برادر است.

 

این مسوول با بیان اینکه حضرت زینب کبری(س) در بسیاری از سخنان خود با بیان روشن و واضح مظلومیت اهل‌بیت(ع) را در واقعه کربلا بازگو کرد، افزود: آن حضرت در جمع مردم کوفه این‌گونه می‌فرماید: “وای بر شما ای مردم کوفه آیا می‌دانید چه دلی از رسول خدا خراشیدید و چه جگری از او شکافتید و کدام پرده‌نشینان عصمت را از پرده بیرون افکندید؟ آیا می‌دانید چه خونی از پیامبر(ص) بر زمین ریختید و چه حرمتی از او هتک کردید”.

 

امینی گفت: این بانو پس از شهادت امام حسین(ع) و یاران ایشان در کربلا، در کوفه و شام، رسالت خویش را به خوبی انجام داد و با استفاده از فرصت‌ها، ضربه‌های کاری بر دشمن وارد ساخت، حضرت زینب(س) با خطبه‌های آتشین خویش، تبلیغات دروغین بنی‌امیه را خنثی کرد.

 

وی با اشاره به اینکه حضرت زینب(س) در شجاعت و شهامت، سخن‌وری و نطق، عقل و تدبیر و هدایت و رهبری هر آنچه را که از محضر پیامبر(ص) و علی و فاطمه و حسنین(ع) آموخته بود در مرحله عمل پیاده کرد و ذره‌ای ضعف از خود نشان نداد، تصریح کرد: پیروزی نهضت عظیم حسینی مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه زینب کبری(س) بوده و ویژگی‌های خاص این بانوی بزرگوار در اسارت، موجب شد که این نهضت جاوید و ماندگار مانده و به سرمنزل مقصود برسد.

 

این کارشناس مسایل مذهبی با بیان اینکه استقامت و صبر همواره یکی از راه‌های نیل به اهداف بزرگ بوده است و در آیات و روایات مختلف این مسئله یادآوری شده است، اظهار کرد: صبر بر سختی‌ها و پیش‌آمدها در مسیر یک هدف الهی تضمین‌کننده تحقق اهداف متعالی است و انبیا و اولیای الهی برای ادای رسالت خود از این ابزار به خوبی بهره جسته‌اند که حضرت زینب(س) نیز از این قاعده مستثنی نبود.

 

این مسوول با تاکید بر اینکه حضرت زینب کبری(س) نیز در زمره بزرگ‌ترین صابران به شمار می‌رود، اظهار کرد: ایشان با بهره‌گیری از این فضیلت اخلاقی توانست در آزمون‌های الهی پیروز و موفق باشد. صبر در برابر مصیبت‌های وارد شده بر امام حسین(ع) و یارانش در روز عاشورا و پس از آن استقامت کردن در برابر ظلم و جور دشمن و تحمل اسارت و اتفاقاتی که در کوفه و شام رخ داد، از جمله ویژگی‌های بارز این بانوی نمونه خاندان عصمت و طهارت است.
انتهای پیام/ایسنا

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=22421

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.