روز شنبه، مه آفرید امیرخسروی اعدام شد. یقه سفیدی که به واسطه ارتباط با برخی از چهره های معروف توانسته بود از گاوداری به بانک داری برسد و ۳هزار میلیارد تومان به جیب بزند.
به گزارش نبض سحر؛ اعدام مه آفرید از یک سو و حضور محسنی اژه ای در مجلس، به فال نیک گرفته شد و به باور اکثریت جامعه، قوه قضاییه گام بلندی را برای مبارزه با فساد اقتصادی برداشته است. در ماه های اخیر قوه قضائیه به جدیت تمام مشغول پیگیری مطالبات بانکی شده است و درکنار دولت تاکید خاصی بر پیگیری پرونده «نورچشمی ها» دارد. در چند وقت اخیر، ماهی نبوده است که بدون افشای فساد اقتصادی یک عده مانده باشد و در هر ماه از فساد اقتصاد یک نورچشمی پرده برداری می شود. یک روز از بدهی هزار میلیاردی، یک روز دیگر از رانت ۶۵۰میلیون یورویی و روز دیگر از هزینه بورسیه آقازاده ها در خارج.
ارقام این رانت ها به قدی خیره کننده است که اگر جمع شود به اندازه یارانه چند سال مردم ایران خواهد شد. اما در کنار این ها، رقم ریخت و پاش یکی از مدیران در نوع خود قابل توجه است. در اواخر سال گذشته بود که رئیس سازمان بازرسی کل کشور، بدون نام بردن از فردی، گفت که یک مدیر،درحالی که حتی یک دقیقه به ماموریت نرفته، ۱۲ میلیارد تومان حق ماموریت دریافت کرده است. قاضی سراج همچنین خبر داده بود؛ هزینه غذایی که برای این فرد منظور شده،بیش از ۵۰۰ میلیون تومان بوده است. موضوع به بیان این مسئله، توسط یک مقام بازرسی نیز ختم نشد و غلامحسین محسنی اژه ای، به عنوان سخنگوی قوه قضائیه خبر از آزادی آنها با قرار وثیقههای سنگین داده بود. او با تایید گفتههای قاضی سراج در یک کنفرانس خبری و به صورت علنی توضیح داد: «اینکه در مرحله تحقیقات عدد را اعلام کنیم شاید صحیح نباشد اما این پرونده در شهر شیراز در استان فارس تشکیل شده و در رابطه با آن برخی افراد بازداشت و برخی نیز با قرار وثیقه های سنگین آزاد هستند.»
اژه ای در ادامه عنوان کرده بود: «بخش عمده ای از این پرونده به سرعت رسیدگی، تکمیل و کیفر خواست صادر شد و بخش از آن به دادگاه ارسال شده است». به گفته سخنگوی قوه قضاییه در ارتباط با این پرونده چهار تا پنج نفر در بازداشت به سر می برند و یک تا دو نفر نیز با قرار وثیقه آزاد هستند.
یک مقام عالی بازرسی و یک مقام عالی قضایی، این مساله را افشا و تایید کردند. دو مقامی که اتفاقا، در پروندههای مهم فساد قاضی دادگاه بودند. محسنی اژهای پرونده فساد شهرداری تهران را قضاوت کرد و قاضی سراج پرونده فساد عظیم سههزار میلیارد تومانی اخیر .برخی از رسانههای با نام بردن از «م. خ» اطلاعاتی را درباره وی منتشر و معتقدند بودند، که منظور رئیس بازرسی کل کشور همین فرد است.
اما ناگهان بدون هیچ پیش زمینه ای، مهرزاد خرد، رییس سابق سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، بدون ارائه این دلیل که چرا خود و سازمانش را مخاطب سخنان مقامات قضایی می داند، پرداخت ۱۲ میلیاردتومان حق ماموریت به یک مدیر در این سازمان و صرف هزینه ۵۰۰میلیون تومانی برای غذای مدیر مذکور را تکذیب کرد؛ تکذیبی که چندان با حساب کتاب های عقلانی جور در نمی آید؛ چرا که اگر قاضی سراج و محسنی اژه ای نیز احتمال وجود ۱درصد اشتباه را می دادند نه پرونده را رسانه ای می کردند، نه برای آزادی متهمان احتیاجی به وثیقه های سنگین بود و نه به بازداشت چند نفر!
اما نکته آنجایی قابل توجه تر می شود که ۱۲میلیارد تومان برای یک ماموریت نرفته معادل حقوق یکسال چند رییس جمهور جهان است. ۱۲میلیارد تومان یعنی ۴میلیون دلار.
همانطور که ملاحظه می شود ۱۲میلیارد تومان برای یک ماموریت نرفته معادل حقوق ۲سال ۱۱رییس جمهور جهان است! در این شرایط جعفر قادری، نماینده مردم شیراز، در گفتگویی که با تابناک داشته، گفته است: این ۱۲ میلیارد تومان مربوط به هزینه اضافه کاری و حق ماموریت ۳ سال و نیم کارمندان سازمان بوده است. با یک محاسبه سر انگشتی میتوان گفت که مجموع سه سال و نیم فعالیت کارمندان – بدون محاسبه تعطیلات و در نظر آوردن همه روزهای سال به عنوان روز کاری – برابر با ۱۲۷۸ روز خواهد بود که بر این اساس جهاد کشاورزی استان فارس روزانه مبلغ ۹ میلیون و ۳۸۹ هزار تومان را برای حق ماموریت کارمندان خود پرداخت کرده است!
سوال اول اینجا است که کدام سازمان دولتی و حتی خصوصی به شکل میانگین روزانه معادل حدود ۹ و نیم میلیون تومان حق ماموریت و اضافه کاری به کارمندان خود پرداخت میکند؟!
وی البته برای توجیه این امر نیز گفته است: متاسفانه اینگونه تخلفات در برخی سازمانها وجود دارد!
منبع:افکارنیوز