• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 28 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 24 June - 2025
10

مراسم روز ارتش در زنجان برگزار شد+گزارش تصویری

  • کد خبر : 13781
  • 29 فروردین 1393 - 17:46
مراسم روز ارتش در زنجان برگزار شد+گزارش تصویری

همزمان با ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح مستقر در زنجان با برپایی مراسم رژه، آمادگی خود را برای دفاع از کشور به نمایش گذاشتند.در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، استاندار، فرماندهان نظامی و انتظامی، جمعی از مدیران استان، خانواده معظم شهدا و […]

همزمان با ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح مستقر در زنجان با برپایی مراسم رژه، آمادگی خود را برای دفاع از کشور به نمایش گذاشتند.در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، استاندار، فرماندهان نظامی و انتظامی، جمعی از مدیران استان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و آحاد مردم در بزرگراه امام (ره) برگزار شد، نیروهای مسلح مستقر در زنجان با برپایی رژه، اقتدار و توان بالای خود را به نمایش گذاشتند.

 

جمشید انصاری استاندار زنجان صبح امروز در مراسم رژه نیروهای مسلح با اشاره به فداکاری نیروهای ارتش طی سال‌های جنگ و بعد از آن اظهار داشت: این نیرو ضمن ایفای نقش موثر در امنیت مرزهای کشور قدرت بازدارندگی هم دارد که بر کسی پوشیده نیست.

وی اعتقاد نیرو‌های ارتش به اندیشه‌های امام راحل را از نقاط قوت این نیرو اعلام و اضافه کرد: امام راحل در دوره پیروزی انقلاب با مدیریت ارتش را با مردم پیوند دادند که نمونه آن دعوت از آنها برای حضور و پیوستن به مردم بود.

استاندار زنجان وجود ارتش مقتدر و هدفمند را پشتوانه اقتدار ملی توصیف کرد و گفت: همراهی ارتش با برنامه‌های ملی از ضروریات محسوب می‌شود.

این مسئول ملت را پشتوانه ارتش اعلام کرد و بیان داشت: این پشتیبانی حافظ منافع ملی و تامین کننده امنیت مرزهای کشور است که نیروهای مسلح بدون شک قدردان این پشتوانه هستند

انصاری نیروهای مسلح را تامین کننده امنیت ملی عنوان کرد و بیان داشت: پیوند و همبستگی ملت و مردم به تامین امنیت ملی کمک می‌کند.

وی به عنوان رئیس شورای تامین استان زنجان از همه نیروهای مسلح برای تامین امنیت مردم تقدیر کرد.

فرمانده تیپ ۲۱۶ زرهی زنجان در این مراسم امام راحل را پشتوانه ارتش در روزهای نخست پیروزی دانست و اضافه کرد: در زمانی که ضد انقلاب داخل و خارج در صدد انحلال ارتش به بهانه‌های واهی بودند امام امت از اقتدار ارتش دفاع کرده و به استقرار آن کمک کردند.

امیر علی موسویان با بیان اینکه ارتش در آن زمان فقط یک حامی داشت، تاکید کرد: امام خمینی با پشتیبانی از ارتش روح تازه‌ای به این نیروی مردمی بخشید.

وی به جانفشانی‌ های ارتش در طی سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اشاره کرد و اذعان داشت: ارتش نخستین شهید خود را در رفراندوم جمهوری اسلامی تقدیم کرده است.

فرمانده تیپ ۲۱۶ زنجان به غائله کردستان اشاره و عنوان کرد: ارتش تعداد زیادی شهید در این اتفاق تقدیم انقلاب و ایران کرده است.

موسویان با اشاره به نقش ارتش در برهه‌های حساس بعد از انقلاب متذکر شد: اقتدار ارتش در موارد مایه مباهات است.

 

همچنین در این مراسم که در اتوبان ۲۲ بهمن زنجان برگزار شد، بخشی از تجهیزات و جنگ افزارهای نظامی نیز به نمایش گذاشته شد.

در پایان یگانهای پیاده و موتوری ارتش و دیگر نیروهای مسلح مستقر در زنجان با انجام رژه، اقتدار و توان بالای خود را به نمایش گذاشتند.

 

 

 

 

 

 

منبع:موج رسا

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=13781

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.