• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
13

بیکاران بدهکار مشکل امروز جامعه است/عواید ۹۰۰میلیون دلاری سد مشمپا برای زنجان

  • کد خبر : 10196
  • 02 بهمن 1392 - 11:13
بیکاران بدهکار مشکل امروز جامعه است/عواید ۹۰۰میلیون دلاری سد مشمپا برای زنجان

جمشید انصاری در جمع خبرنگاران با اشاره به به حوزه مسائل اقتصادی در جامعه گفت: بر اساس آخرین اطلاعات مطالبات معوقه سیستم بانکی در مقایسه با اعطای رقم تسهیلات بسیار فراتر است. وی با بیان اینکه به زودی رقم معوقات بانکی ارائه می شود، خاطرنشان کرد: این امر موجب شده تا بسیاری از بانک ها […]

جمشید انصاری در جمع خبرنگاران با اشاره به به حوزه مسائل اقتصادی در جامعه گفت: بر اساس آخرین اطلاعات مطالبات معوقه سیستم بانکی در مقایسه با اعطای رقم تسهیلات بسیار فراتر است.

وی با بیان اینکه به زودی رقم معوقات بانکی ارائه می شود، خاطرنشان کرد: این امر موجب شده تا بسیاری از بانک ها با مشکل در پرداخت تسهیلات مواجه شوند.
وی با اشاره به اجرای توافق نامه ژنو گفت: جزئیات نتایج برداشت تحریم ها را امروز درسطح بازار شاهد هستیم.
استاندار زنجان با بیان اینکه به نظر می رسد برخی از تحریم هایی امریکا علیه ایران این امکان را برای ایران فراهم کرده است که بخشی از هزینه های تحریمی در حمل ونقل و مواد نفتی و امکان صادرات محصولات پتروشیمی و طلا و فلزات گرانبها را در بازار را دچار تغییرات کرده است.

جمشید انصاری

انصاری با اشاره به اینکه شکستن تحریم ها بزودی آثار خود را در سطح جامعه نشان می دهد، گفت: شکستن تحریم ها آثار روانی بالایی در جامعه داشته و موجب شده تا مردم احساس آرامش کنند اما نباید این مسئله موجب خوشبینی بیش از حد مردم شده و همه مسائل و مشکلات به این مذاکرات وابسته باشد.

این مسئول با بیان اینکه برخی از مشکلات داخلی کشور ربطی به مذاکرات ندارد، یادآدور شد: باید برنامه ریزی مناسبی برای حل مشکلات کشور داشت.
وی خاطرنشان کرد: باید دقت کرد که از این فضای امید در جامعه صیانت شود تا این فضا تبدیل به خوش باوری وخوش بینی نشود.
استاندارزنجان در بخشی از سخنان خود افزود: پرداخت تسهیلات در گذشته احساسی و بدون بررسی دقیق صورت گرفته و منابع بانکی به سمت وسوی سوق داده شده است که امروزه با انبوهی از طرح ها و پروژه های نیمه تمام،برای تکمیل مواجه هستیم که با اخذ این تسهیلات هنوز اهداف در این زمینه محقق نشده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست های دولت وصول مطالبات معوقه است و این امر در اختیار استان ها قرار گرفته است، افزود: اخذ معوقات صرف تسهیلات طرح های سرمایه در گردش می شود و الویت با اعطای وام و مساعت به طرح های سرمایه در گردش و یا با واحد های است که می توانند از حالت تعطیلی خارج شوند.
انصاری سرمایه گذاری شرکت های بزرگ دولتی در استان را برای روند توسعه ای استان بسیار موثر عنوان کرد و گفت: استفاده از منابع خارجی و جذب سرمایه گذاران خارجی در این راستا بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
استاندارزنجان سیاست های بودجه ای ،استانی، بودجه ملی و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای توسعه و پیشرفت ضروری دانست و ابراز داشت: در حال پیگیری و فراهم کردن تسهیلات سرمایه های در بخش خصوصی هستیم تا جواب مطلوب در این زمینه بگیریم ودر راستای توسعه استان شاهد گام های موثر باشیم.
وی اهتمام برای اجرای طرح سد مشمپا را در این زمینه با سرمایه گذارانی بویژه با سرمایه گذاران کشور چینی امیدوارکننده برشمرد و گفت: با اجرای شدن این طرح در زنجان شاهد بیش از ۳۷ برابری بوجه استانی خواهیم بود که نزدیک به ۹۰۰میلیون دلاری در سال شاهد اقدامات مطلوب هزینه ای در استان باشیم.
انصاری این ارقام را غیر قابل مقایسه با بودجه های دولتی دانست و گفت: باید در استان به این سمت و سو حرکت کنیم.
وی با اشاره به مشترکات استان های شمالغرب کشور تصریح کرد: با هماهنگی های انجام شده با این استان ها کمیته های مشترک تشکیل شده است تا برای پیشبرد برنامه های توسعه ای این استانها شاهد برگزاری جلسات چرخشی دراستانها برای استفاده از پتانسیل های این استانهای همجوار باشیم.
استاندارزنجان در ادامه نقاط مشترک این استان ها را به میزان بهره مندی از امکانات ومنابع توسعه ای دارای مشابه هاتی عنوان کرد و گفت: این استانها با وجود جمعیت زیاد کمتر از ۶درصد درآمد ملی را در این زمینه بدست می آورند که با این همکاری شاهد توسعه و پیشرفت این استانها در این زمینه ها خواهیم بود.
وی همچنین تشکیل اتاقهای فکر دراستان را ضروری دانست وگفت: تا به امروز ۶اتاق فکر در سطح استان زنجان طراحی و تشکیل شده است.
انصاری اتاق فکر صنعت ومعدن، آب و کشاورزی، عمران شهری را از جمله این اتاق ها برشمرد و بیان داشت: اتاق امور فرهنگی نیز تشکیل خواهد شد.
انصاری با اشاره به تشکیل دو اتاق فکر دیگر در حوزه خدمات گردشگری و امور اجتماعی نیز در دستور کار است، ادامه داد: گفت این اتاق ها بزودی در زنجان تشکیل می شوند.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوصیت رسیدگی به وضعیت کشاورزی استان زنجان تعداد شاغلان بخش کشاورزی را حدود ۸۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: تولیدات ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تنی کشاورزی زنجان نه تنها پاسخگوی نیاز استان و قابل صدور به استان های همجوار است.

این مسئول با بیان اینکه سرمایه ‌گذاری در بخش کشاورزی با هدف اشتغال انجام نمی ‌شود، ادامه داد: هدف از سرمایه‌ گذاری در این بخش ارتقای بهره ‌وری و افزایش توجیه اقتصادی برای فعالان آن محسوب می شود.

استاندار زنجان به بارندگی‌ های مطلوب در سال زراعی جاری اشاره کرد و افزود: مسئولان بخش کشاورزی با شناسایی بازارهای هدف و ایجاد تشکل‌ های کشاورزی با حذف دلالی در این بازار مانع جذب درآمد کشاورزان توسط دلالان شوند.

این مسئول تاکید کرد: مسئولان بیشتر از اینکه به دنبال افزایش سطح زیر کشت در بخش کشاورزی باشند باید بازار را مدیریت کنند تا زحمات کشاورزان هدر نرود.

 انصاری در پاسخ به سئوالی در خصوص مشکلات توسعه ‌ای سلطانیه بیان داشت: مجاورت آثار تاریخی فاخری مانند گنبد سلطانیه معایب و مزایایی دارد که باید به صورت جمعی مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی با اشاره به مشخص بودن حریم گنبد سلطانیه به عنوان یک اثر تاریخی افزود: باید بازنگری در مورد این حریم صورت گیرد.

استاندار زنجان با بیان اینکه جمعیت این شهر طی چند سال گذشته ثابت است، ابراز داشت: با حضور جمعیت توسعه امکانپذیر می شود.

این مسئول در پاسخ به سئوالی در مورد روند کند تغییرات مدیریتی تاکید کرد: این روند با تغییرات در دولت گذشته خیلی تفاوت ندارد و کم‌رنگ شدن حافظه تاریخی در این زمینه تاثیرگذار است.

 انصاری مشکلات پتروشیمی زنجان را همچنان مدیریتی عنوان کرد و گفت: ۶۰ درصد سهامداران شرکت پتروشیمی زنجان مردم هستند که ساز و کاری برای اعمال مدیریت ندارند.

وی با بیان اینکه دولت سهمی در پتروشیمی زنجان ندارد، اضافه کرد: وضعیت این شرکت تا زمانی که توسط ۲۳ درصد اداره می‌ شود نمی تواند تغییر یابد.

استاندار زنجان در خصوص کارخانه سرب و روی نیز یادآور شد: بازگشایی واحد روی با توجه به فراهم شدن شرایط بلامانع است.

این مسئول بر ضرورت جذب سرمایه گذار برای  پالایشگاه زنجان تاکید کرد و افزود: حضور سرمایه‌گذار برای سرمایه ‌گذاری در این پروژه مهم‌ تر از تامین خوراک است.

پایان خبر//منبع:موج رسا

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=10196

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.