• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : 7 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 3 June - 2025
9

نامه ۶۲ سازمان آمریکایی به سنا درباره تحریم‌های ضدایرانی

  • کد خبر : 9883
  • 25 دی 1392 - 0:18
نامه ۶۲ سازمان آمریکایی به سنا درباره تحریم‌های ضدایرانی

 ۶۲ سازمان در آمریکا با ارسال نامه‌ای به سنا خواستار توقف بررسی تحریم‌های ضدایرانی شدند. ۶۲ سازمان مذهبی و سیاسی آمریکا با انتشار نامه‌ای از سناتورهای این کشور خواسته‌اند از بررسی تحریم‌های تازه علیه ایران دست بردارند. به گزارش خبرگزاری فارس، ۶۲ سازمان مختلف آمریکا با انتشار نامه‌ای خطاب به سناتورهای این کشور، توقف بررسی […]

 ۶۲ سازمان در آمریکا با ارسال نامه‌ای به سنا خواستار توقف بررسی تحریم‌های ضدایرانی شدند.

۶۲ سازمان مذهبی و سیاسی آمریکا با انتشار نامه‌ای از سناتورهای این کشور خواسته‌اند از بررسی تحریم‌های تازه علیه ایران دست بردارند.

به گزارش خبرگزاری فارس، ۶۲ سازمان مختلف آمریکا با انتشار نامه‌ای خطاب به سناتورهای این کشور، توقف بررسی تحریم‌های ضدایرانی را خواستار شده و هشدار دادند تحریم‌های تازه می‌تواند به شکست مسیر دیپلماسی منجر شود.

نویسندگان این نامه می‌گویند این کار را کرده‌اند تا «هشدار دهند که تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران در سنا احتمال دستیابی به یک راهکار دیپلماتیک برای بن‌بست هسته‌ای با ایران را به شدت به خطر انداخته و احتمال تسلیح ایران به سلاح هسته‌ای و ایجاد جنگی غیرضروری و پرهزینه را افزایش می‌دهد.»

در بخش دیگری از این نامه که امضای بسیاری از سازمان‌های اسلامی، یهودی و مسیحی آمریکا زیر آن است، آمده: «از شما می‌خواهیم که از طرح ۱۸۸۱ (طرح موسوم به ایران عاری از سلاح هسته‌ای) حمایت نکنید و قویا سنا را از بررسی تحریم‌های جدید علیه ایران در حالی که مذاکرات با این کشور در جریان است، منع می‌کنیم.»

حامیان می‌گویند توافق موقت هسته‌ای که ماه گذشته در شهر ژنو سوئیس میان ایران و گروه ۱+۵ به دست آمد و آخر ماه اجرایی می‌شود، امنیت آمریکا و منطقه را افزایش داده و میزان شفافیت‌ برنامه هسته‌ای ایران را تا حد بی سابقه‌ای افزایش می‌دهد.

نویسندگان این نامه با اشاره به مفاد توافق ژنو که طرف غربی را از اعمال تحریم‌های جدید مرتبط با برنامه هسته‌ای منع می‌کند، تأکید کرده‌اند که هم دولت ایران و هم کاخ سفید گفته‌اند که تصویب تحریم‌ها حتی به صورت مشروط، منجر به مرگ توافق می‌شود.

سازمان‌های “1710_9″ style=”background: #ffd700”>امضاکننده این نامه که تعدادی از گروه‌های صلح‌طلب نیز در بین آن‌ها هستند، اشاره کرده‌اند که تحریم‌های جدید برخلاف «حسن نیت» است و ممکن است به عدم همراهی دیگر کشورها و نهایتا تضعیف تحریم‌های کنونی منجر شود.

این نامه همچنین اشاره کرده است که طرح جدید تصویب تحریم‌ها با تاکید بر لزوم توقف غنی‌سازی در ایران، عملا راه را برای دیپلماسی اوباما بسته و اختیارات او را محدود می‌کند.

در پایان این نامه آمده است: «ما قویا به شما توصیه می‌کنیم تا دست از حمایت از طرح ۱۸۸۱ بردارید و بررسی تحریم‌های جدید علیه ایران را در حالی که مذاکرات با این کشور ادامه دارد، به تعویق بیاندازید.»

منبع:فارس

لینک کوتاه : https://nabzesahar.ir/?p=9883

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.