ترشی به دلیل سرکه ای که در داخل آن وجود داد به عنوان چاشنی زمستانی در سفره ها در کنار غذاها باید مصرف شود.
در زمستان از آنجا که سوخت و ساز بدن در پایین ترین میزان خود قرار دارد بدن به موادی تند و اشتها آور نیاز دارد و ترشی ها جزو کالری سوزترین چاشنی ها محسوب می شوند.
گفتنی است چاشنی ترشی در مرحله اول ترشی معده را دفع کرده و برای افراد گرم مزاج و سرد مزاج به عنوان چاشنی مفید محسوب می شود.
البته مصرف ترشی ها نباید به اندازه ای باشد که برای معده مشکل ایجاد کند زیرا منیزیم، پتاسیم و کلسیم موجود در غذاها را از بین می برد. مصرف ۱ الی ۲ قاشق آن در هر وعده غذایی کافی است.
نتایج مطالعات نشان می دهد در کنار سایر دسرها، ترشی جات می توانند چربی های مضر را بسوزانند و بهتر است ترشی ها را از سبزیجات مرغوب تهیه کرد تا مواد مغذی موجود در آن افزایش یابد.