اما این بازدید حواشی داشت که سوالاتی اساسی را با خود به همراه می آورد.
سوال بعدی اینجا شکل می گیرد که مگر عروسک ” باربی ” از سوی رسانه ها و کارشناسان فرهنگی مضر تشخیص داده نشد و تبعات منفی فرهنگی آن به مسئولین گوش زد نشده بود که هم اکنون به عنوان هدیه به آغوش کودکان راه باز می کند. عروسکی که بسیاری از منتقدان آن را به عنوان شوالیه فرهنگی یاد می کنند.
از سوی دیگر اگر عروسک باربی فاقد مشکل از سوی معاونت اجتماعی ناجا است چرا چند صباح پیش ماموران با توزیع این نوع عروسک در بازار برخورد می کردند؟
به هر صورت تقدیر و همیاری کردن با کودکان امری بسیار پسندیده و قابل تحصین است اما بهتر است معاونتی که عنوان فرهنگی و اجتماعی را با خود به همراه دارد به گزینش عناصر مختلف فعالیت های خود بیش از پیش دقت نظر داشته باشد تا این موضوع در ذهن متبادر نگردد که مسئولین در نهادی حساس چون نیروی انتظامی هم موضوعات فرهنگی را به فراموشی سپرده اند و بیش از این افسوس بخوریم که کلاهمان چرا پس معرکه است.
یادآوری این موضوع نیز خالی از لطف نیست که چند روز پیش فانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در مراسمی محصولاتی با نمادها و شخصیتهای کارتونهای غربی به دانشآموزان هدیه داده بود تا زنگ های خطر بیش از پیش برای مسئولین به صدا در بیاید.