مین ها سربازان خاموشی هستند که سالهای سال بعد از تولید در کارخانه های کشور های مدعی حقوق بشر و کاشتن آن توسط مجانینی مثل صدام، جان و اعضای انسانهای بی گناه را تهدید می کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از مرصاد نیوز در چند روز گذشته و البته مطابق سیاق قبل تر برخی از رسانه های ضد انقلاب به انتشار نمودار ها و آمار های جعلی در خصوص تلافات در اثر برخورد با مین را روی خروجی های خود قرار داده اند.
این اوج نادانی گروه هایی است که به جای محکوم کردن ساخت روز افزون مین توسط کمپانی های ساخت سلاح در غرب و قرار دادن مجانی آن در اختیار گروهک های خرابکار و تروریست؛ به دروغ پردازی علیه کشوری می پردازند که بی رحمانه و بی شمار در خاک ان مین کاشته اند. باید به تصاویری که پایگاه خبری مرصاد از تعداد معدودی از شهدا و جانبازان فراوان عرصه مین زدایی منتشر می کند نگاه کرد تا به گوشه ای از مظلومیت های فرزندان مردم ایران پی برد.
آنچه معمول است این است که کاشتن مین در مکان های صورت می گیرد که محل درگیری و مناشقه بین دو گروه، حکومت و… است. اما امروز در دنیا هر یک مینی که برداشته میشود ۱۰ مین دیگر بهجای آن کاشته میشود و استکبار جهانی علیرغم ژست بشردوستانهای که دارد روز به روز کارخانههای تولید مین خود را گسترش داده و آن را در اختیار گروهک های جانی و تروریست قرار می دهد.
در دوران دفاع مقدس نیز ۵ استان مرزی ایران که ۴ استان آن یعنی کرمانشاه، ایلام، کردستان و آذربایجان غربی کرد نشین هستند، محل کاشت فراوان مین هایی بود که رایگان در اختیار دیکتاتور بغداد قرار می گرفت و صدام در یکی از سخنرانیهایش اعلام کرد که سربازانی خاموش در دل خاکهای ایران قرار دادهایم که تا سالها این کشور را درگیر خواهد کرد.
اما مثل همه عرصه های دیگر فرزندان این مرز و بوم با یک همت و ایثار مثال زدنی با وجود تعدد و تنوع مینها در مقابل این سربازان خاموش ایستادند و یک به یک آنها را خنثی و زباله دان تاریخ فرستادند.
بر اساس اعلام آمارهای رسمی بعد از دوران دفاع مقدس نزدیک به ۳۰ درصد از اراضی کرمانشاه آلوده به مین بود که بعد جنگ گمنامانی بی ادعا از گردانهای مینزدایی و تخریب چی فقط در استان کرمانشاه بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مین را پاکسازی و البته تعداد زیادی شهید و جانباز را به پرونده قطور ایثار و شهادت انقلاب اسلامی اضافه کردند.
عملکرد درخشان پاکسازی میادین مین در ایران بر هیچ یک از نهادهای بین المللی و حکومت ها پوشیده نیست اما هر از چند گاهی بقایای جنایات آمریکاو صدام در این کشور باعث وقوع حوادثی می شوند و برخی از رسانه ها عنادی ناشی از حماقت و بی خردی حقایق، تلاش ها، خون ها و عرق های ریخته شده در امر پاکسازی را نادیده می گیرند.
جالب اینکه حتی برای نشان دادن تلفات ناشی از مین در گزارش های خود از تصاویر شهدای پاکسازی استفاده می کنند و می گویند مردم عادی در ایران همچنان کشته می شوند.
و جالب تر بجای آنکه از کشورهای سازنده مین یا کشورهای که مین را در دل خاک کشورهای دیگر کار گذاشته اند انتقاد کنند از کشوری که مین در آن کاشته شده و برای پاکسازی هزینه های جانی و مالی زیادی را متحمل شده انتقاد می کنند.
تردیدی نیست که تعداد شهدای پاکسازی میادین مین از تلفات برخوردهای ناخواسته مردم بیشتر است و تردیدی هم وجود ندارد که سربازان انقلاب تا پاکسازی کامل خاک وطن از جنایات استکبار از پای نخواهند نشست.