وی تصریح کرد: جوانان نسبت به ازدواج موقت دچار ابهام هستند به شکلی که نظرات ۶۸ درصد از جوانان مورد مطالعه این است که ازدواج موقت مانعی برای تصمیم گیری عجولانه در ازدواج است و در نهایت موجب تشویق به ازدواج دایم می شود؛ اما از سوی دیگر در پرسشی دیگر ۷۷.۳ درصد نیز بر این عقیده اند که ازدواج موقت مضراتی دارد و به طور پنهانی تهدیدی برای خانواده تلقی می شود.
وی افزود: این آشفتگی تا آنجا ادامه می یابد که در نهایت ۷۴.۳ درصد از جامعه آماری، فرهنگ سازی را لازمه پیش درآمد طرح ازدواج موقت می شناسند و معتقد هستند که فرهنگ سازی می تواند مشوقی برای ازدواج دایم باشد.
اعتقاد ۶۰ درصد از جوانان به تاثیر ازدواج موقت در کاهش میزان تجاوز به عنف
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان با اعلام اینکه ۶۰ درصد از جوانان جامعه آماری ازدواج موقت را کمکی برای کاهش مشکلات جنسی جامعه می دانند و آن را برای جلوگیری از تجاوز به عنف و قتل موثر می دانند، اظهار کرد: پاسخگویان صحبت کردن مسئولان جامعه از ازدواج موقت را بیانگر فشار جامعه می دانند که هر از گاهی سرباز می کند و موجب می شود تا مسئولین له یا علیه آن وارد گفت و گو شوند.
دیپلمه ها بیش از سایر گروه های همتای خود، پذیرای ازدواج موقت هستند
وی افزود: بر اساس این پژوهش در مقایسه میزان اثربخشی جنسیت، سن، سطح تحصیلات و وضعیت تاهل مشاهده شد که تنها در این میان سن به عنوان عامل خنثی و بی اثر بر روی نگرش به ازدواج موقت مطرح است و می توان ادعا کرد از نظر جوانان جامعه آماری، مردان، مجردین و دیپلمه ها بیش از سایر گروه های همتای خود، پذیرای ازدواج موقت هستند.
گرایش طبقه مرفه به ازدواج موقت بیشتر است
حسن زاده با اشاره به اینکه ازدواج موقت در بین تمام اقشار جامعه دیده می شود، تصریح کرد: اما جوانان معتقدند گرایش طبقه مرفه به ازدواج موقت به نسبت سایر اقشار بالاتر بوده است.
وی با بیان اینکه بر اساس این پژوهش مردان گرایش بیشتری به ازدواج موقت دارند، اظهار کرد: به نظر جوانان ازدواج موقت در میان افرادی که از لحاظ مذهبی در سطح متوسطی هستند، بیشتر از سایرین وجود دارد.